اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  علم و فن آوری ایران

هوش مصنوعی در مرکز توجه اندیشمندان و دانشمندان جوان ایرانی

در هفتمین دوره «جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان» که با محوریت کارآفرینی و تبدیل ایده به کسب‌وکار در زمینه علوم پایه برگزار می‌شود، هوش مصنوعی نیز یکی از محورهای جدید خواهد بود.

هوش مصنوعی در مرکز توجه اندیشمندان و دانشمندان جوان ایرانی

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس و نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، هفتمین دوره رویداد ملی و بین‌المللی جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان همزمان با هفته پژوهش برگزار خواهد شد.

بنیاد علم و فناوری جمیلی برای حمایت از ایده‌ها و کسب‌و‌کارهای مبتنی بر فناوری و ترویج فرهنگ کارآفرینی، امسال نیز «جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان» در هفته پژوهش و فناوری که از 19 آذرماه آغاز می‌شود، برگزار خواهد شد و میزبان ایده‌پردازان و محققانی خواهد بود که برای تجاری‌سازی ایده‌های خود تلاش می‌کنند.

رویدادی که طی 6 دوره برگزاری توانسته حامی 9 استاد نمونه جوان، 120 ایده‌پرداز و کسب‌و‌کار نوپا از نزدیک به 3000 ایده ارسالی به دبیرخانه جشنواره در حوزه‌های علوم پایه شیمی، فیزیک، علوم زیستی، زمین‌شناسی، ریاضی و علوم کامپیوتر و هوش مصنوعی باشد و در دوره هفتم خود قصد دارد در این مسیر تعداد بیشتری از مخاطبان و ایده‌پردازان مستعد کشور را حمایت و پشتیبانی کند.  

برگزیدگان هفتمین دوره ملی و بین‌المللی جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان که با هدف ایجاد امید و انگیزه در بین دانش‌آموختگان و جوانان مشغول به تحصیل در رشته‌های علوم پایه کار خود را از آذرماه سال 1396 آغاز کرده است؛ علاوه بر دریافت اعتبار حمایتی بنیاد علم و فناوری جمیلی، از شرایط همراهی تا تجاری‌سازی ایده برای ورود به زیست‌بوم کارآفرینی کشور نیز بهره‌مند خواهند شد.

این رویداد همه‌ساله جوایز ارزنده‌ای برای افراد و تیم‌های برگزیده در نظر می‌گیرد تا جوانان مستعد و دارای ایده‌های قابل اجرا و تجاری‌سازی در مسیر درستی قرار گیرند و نیازهای کشور را پاسخ دهند. در همین راستا تیم برگزیده اول در بخش کسب‌وکارهای نوپا 350 میلیون تومان، تیم دوم 250 میلیون تومان، تیم سوم 200 میلیون تومان و تیم برگزیده چهارم 150 میلیون تومان دریافت می‌کنند. همچنین در بخش ایده‌پردازان نیز 12 ایده‌پرداز نهایی انتخاب خواهند شد که هرکدام مبلغ 100 میلیون تومان اعتبار حمایتی دریافت خواهند کرد و دو استاد نمونه جوان هم هرکدام مبلغ 150 میلیون تومان اعتبار پژوهشی دریافت خواهند کرد.

بنیاد علم و فناوری جمیلی در برگزاری این رویداد از ظرفیت‌ها و همکاری ستاد خیرین و ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری،‌ دانشکدگان علوم دانشگاه تهران، بنیاد حامیان دانشگاه تهران و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری  برخوردار است تا گامی بلند در جهت توسعه فعالیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان،کمک به دانشگاه‌ها برای تربیت نیروی متخصص و کارآمد، ایجاد و تقویت انگیزه و خلاقیت و ارتقای اعتماد به نفس و نوآوری در بین دانشجویان و دانش‌‍‌آموختگان علوم پایه که چندی است مورد غفلت قرار گرفته‌اند، بردارد.

ثبت نام و حضور در این دوره از رویداد که برای دومین سال پیاپی در سطح بین‌المللی نیز برگزار می‌شود و برای کلیه علاقه‌مندان در هر رشته دانشگاهی و تحصیلی امکان‌پذیر خواهد بود. تنها شرط مهم حضور در مسابقه این است که ایده محوری باید با محوریت علوم پایه و هوش مصنوعی باشد و از ایده‌های ایرانیان خارج از کشور و غیرایرانیان مقیم در ایران با همراهی نخبگان ایرانی نیز استقبال می‌کند.

علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و حضور در این رویداد تا ابتدای مهرماه فرصت دارند به این آدرس  www.ysf-persia.com مراجعه کنند.

 

 

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول