سید اسماعیل علوی در گفتوگو با خبرنگار فارس در ساری، با اشاره به آغاز برداشت نارنگی از اول مهرماه هر سال در شهرستان ساری،اظهار کرد: این شهرستان دارای ۲۰ هزار هکتار باغ مرکبات است که ۵ هزار هکتار آن به نارنگی اختصاص دارد.
وی با بیان اینکه پس از برداشت مرکبات توجه به رشد و توانایی جذب ریشه، مدیریت تغذیه صحیح و توجه به نوع و میزان کود حائز اهمیت است، تصریح کرد: تغذیه و کوددهی صحیح و اصولی پس از برداشت مرکبات، از ریزش و یا ضعیف بودن جوانههای گل سال بعد و رشد ضعیف درخت جلوگیری میکند.
علوی با اظهار اینکه برداشت میوه مرکبات به صورت کال و ترش از لحاظ بهداشتی و تجاری مطابق با استانداردهای روز جهان نیست، گفت: با برداشت به موقع میوه به طور حتم علاوه بر کاهش ضایعات، صادرات میوههای با کیفیت راحت تر انجام می شود.
وی اظهار کرد: پیشبینی میشود امسال ۱۲۵ هزار و ۱۵۰ تن میوه نارنگی در باغ های این شهرستان تولید شود.
پایان پیام/۸۶۰۳۵/م/س