اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  هرمزگان

سهم هرمزگان از سرمایه گذاری های عظیم ملی چیست؟

یک فعال سیاسی هرمزگان گفت: امروز مردم هرمزگان سوال می کنند که چه سهمی از سرمایه گذاری عظیم ملی در عرصه اقتصادی در این استان دارند و چه میزان از اشتغال این استان از ظرفیت های بومی و ماندگار بهره گرفته می شود؟

سهم هرمزگان از سرمایه گذاری های عظیم ملی چیست؟
به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، پرویز سالاری از فعالان سیاسی هرمزگان در یادداشتی با عنوان «سهم هرمزگان از سرمایه گذاری عظیم ملی در عرصه اقتصادی چیست؟» آورده:
 
سابقه تاریخی مبارزه مردمان این مرز و بوم با امریکا، طاغوتیان و اشغالگران و تقدیم سرداران رشیدی همچون رئیسی و دارا که در مبارزه مستقیم با امریکا به فیض شهادت نایل آمدندو مجاهدان کم نظیری همچون شهیدان مدافع حرم سالاری و تختی نژاد گواهی این مدعاست که مردم این دیار دین خود را در حفظ و حراست از کیان جمهوری اسلامی ادا کرده و می کنند.
 
امروزه مردم نگران کمبودها نیستند بلکه از تبعیض ها و وجود مدیران برخی افراد به فساد مالی و سیاسی در برخی مناصب مهم در رنجند. امروز مردم هرمزگان سوال می کنند که چه سهمی از سرمایه گذاری عظیم ملی در عرصه اقتصادی در این استان دارند و چه میزان از اشتغال این استان از ظرفیت های بومی و ماندگار بهره گرفته می شود؟
 
مردم هرمزگان انتظار دارند تا از محل درآمدهای کلان اقتصادی در این استان، بیمارستان شهید محمدی به عنوان پیشانی درمانی این استان ارتقا و بهبود واقعی یابد تا مردم گرفتار معضلات درمانی مجبور به مهاجرت و سفر به استان های همجوار نشوند. چرا مردم برای کوچک ترین امورات درمانی خود مجبورند معطل مانده و یا راهی استان های مجاور شوند؟
 
آیا پس ازگذشت  44 سال از عمر پربرکت جمهوری اسلامی، نباید از نیروی انسانی کارآمد، متعهد و متخصص استان در چارچوب توسعه منابع انسانی به طور منطقی و عادلانه در مناصب مدیریتی در سطح ملی، منطقه ای و استانی استفاده شود؟
 
همواره این پرسش بی پاسخ روحمان را می آزارد. در حالی که بزرگ ترین مجتمع بندری و گمرکی در این استان قرار دارد و به رغم سهم قابل توجه آن در افزایش سطح درآمد ملی از طریق صادرات، واردات و ترانزیت کالا، میزان اختصاص این درآمدها به استان ناچیز و اندک است؟ که تنها یک قلم آن می توان به سهم بنادر منطقه ویژه شهید رجایی 1.5 در هزار اشاره کرد که این مبلغ به طور کامل به سازمان بنادر کشور واریز می شود که تنها نیم درصد باید سهم توسعه شهر بندرعباس شود. اما این مبلغ به کجا می رود؟ یا معادل ۱۲ در هزار ارزش گذاری کالاهای وارداتی که حقوق ورودی آنها از طریق گمرک وصول می شود و در اختیار وزارت کشور قرار می گیرد که براساس مقررات تبصره ۲۰ ماده ۳۹ قانون ارزش افزوده به دهیاری ها و شهرداری های کل استان داده شود. چرا به هرمزگان نمی رسد؟  
 
چرا صنایع غرب شهر بندرعباس در توسعه همه جانبه و پایدار این شهر مشارکت فعال ندارند؟ 
 
آیا در استان های دیگر نیز نسبت درآمدهای آن استان با تخصیص بودجه در جهت توسعه آن استان به همین منوال است؟ به یقین که این گونه نیست. 
صنایع و تولید ناخالص ملی در آن استان ها بخش مهمی از فرآیند توسعه شهری و منطقه ای را برعهده دارند که بوی مشمئزکننده تبعیض و بی عدالتی آن آزاردهنده است. 
 
بطوریکه هرمزگان نجیب با رتبه بالای درآمدی در میان استان ها، متاسفانه دارای بالاترین ضریب فلاکت در میان استان های کشور را دارد و زخم کهنه عدم اختصاص اعتبارات برای شتاب توسعه متناسب با درآمد دولت ها آزار دهنده است.
 
مسؤولان می آیند و می روند ولی همچنان این زخم کهنه عدم اختصاص اعتبارات لازم در جهت شتاب توسعه متناسب با درآمدهای سرشار این استان، خاطر مردم این دیار را می آزارد و بانیان وضع موجود همچنان میدان دار و یکه تازی کنند تا دشمنان در هجمه های ناتوی فرهنگی بواسطه این ویژه خواران و پادوهای داخلی خود بر طبل یاس، ناامیدی و تفرقه بکوبند. 
 
امروز دشمن دریافته است که بهترین راه غلبه بر ایران اسلامی جنگ نرم و ناتوی فرهنگی است؛ راهبرد دشمن در این جنگ نیز ریختن بذر تردید، دو دلی، یاس و ناامیدی در دل جوانان همانند اوائل جنگ تحمیلی است که جوانان آن زمان گوششان به حسینیه جماران بود نه دشمن و راهبرد دیگر دشمن برهم زدن اتحاد و انسجام ملی و کاهش اعتماد عمومی است ولی دشمن باید بداند امت اسلامی بویژه جوانان امروز نیز همانند دوران جنگ سخت حتی بیشتر گوششان به ندای رهبر فرزانه در حسینیه امام خمینی (ره) است نه بلندگوهای دشمن.
 
 امت ایران اسلامی گوششان به سمت ایشان است که در جمع مردم قم ، مردم را به ((حفظ وحدت و انسجام ملی)) فرا خواندند و در تذکری فرمودند: ( در طول 43 سال هرجا پیشرفت و حرکت کرده ایم محصول روحیه و مجاهدت افراد مومن و انقلابی بوده و هرجا کار زمین مانده پای فرصت طلبی و فساد، اشرافی گر ی و نگاه های غیر انقلابی در میان است.
 
برخی مدیران حتی در مراتب عالی با شفافیت و کار رسانه ای و خبرنگاران دلسوز استان میانه خوبی ندارند
  
متاسفانه  برخی مدیران حتی در مراتب عالی در هرمزگان با شفافیت و کار رسانه ای و خبرنگاران دلسوز استان میانه خوبی ندارند که این موضوع موجب می شود رسانه های خارجی بویژه رسانه های معاند و پادوهای داخلی دشمن هر روز تبلیغات جدیدی در جهت راهبرد جنگ نرم دشمن راه اندازی کنند!  
 
رهبر فرزانه انقلاب در دیدار اعضای هیات دولت، عملکرد دو ساله این دولت را  موجب تقدیر و تمجید دانستند و فرمودند: متأسفانه به علت نارسایی در زبان رسانه‌ای دولت، فعالیت‌های خوب آن، به اندازه لازم و شایسته به اذهان مردم منعکس نشده است. 
 
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در علت‌یابی انعکاس ضعیف اقدامات خوب دولت در جامعه، دو نکته را بیان کردند: اول؛ ضعف اطلاع‌رسانی هنرمندانه دولت و دوم؛ مشکلات معیشتی از جمله گرانی شدید برخی مواد غذایی و گرانی مستأصل‌کننده در بخش مسکن که باعث شده همچون غبار مانع دیدن کارهای اساسی دولت شود. 
 
کارآمدسازی فعالیت‌های رسانه‌ای دولت، تذکر بعدی رهبر انقلاب بود که در این زمینه گفتند: برای هر اقدام مهم، یک پیوست تبلیغاتی روشن لازم است مثلاً در قضیه حذف ارز ترجیحی که کار لازمی بود، باید به صورت روشن، علت این کار و فواید و آثار آن برای مردم تبیین می‌شد. 
 
افتتاح و کلنگ زنی هزارو 169 پروژه در هفته دولت در هرمزگان نشان از عزم دولت در توسعه استان دارد و نیازمند اطلاع رسانی وسیع و گسترده دارد.
 
بر مسؤولان عالی اجرایی از جمله در هرمزگان واجب است که رابطه خود با رسانه ها را تقویت و از این ظرفیت برای اطلاع رسانی دقیق بهره بگیرند و اجازه ندهند خدمات گسترده دولت در فضایی غبارآلود، گم شود.
 
مشکل عمده مردم هرمزگان عدم مدیریت صحیح در حوزه های مختلف است 
 
 تورم بسیار زیاد در استان خصوصا بندرعباس، کمبود خدمات بهداشتی و درمانی و هرز رفتن برخی اعتبارات ویژه دولت برای تجهیز بیمارستان های استان که البته از دولت قبل صورت گرفته به یک سو و از سوی دیگر سهم خواهی برخی نمایندگان مجلس از برخی دستگاهها و ادارات و دخالت در انتصابات سبب بروز تنگناهایی شده که عملا بسترسازی نگرانی و ناامیدی نخبگان شده که بدون حضور در محافل و جریان بندی های سیاسی نمی توانند رشد کنند و باید شاهد به کرسی رسیدن افرادی باشند که بدون تجربه و توان و دانش، تنها گزینه نمایندگان برای این مناصب بوده اند.
 
در بندرعباس محلات فرسوده ای وجود دارد که ساکنان آن از خدمات شهری بی بهره اند. این ها سزاوار هرمزگان نیست... 
 
مردم نجیب هرمزگان قرن هاست که حافظ مرزهای آبی و کیان ایران اسلامی هستند سزاوار نیست از نجابت، تواضع و صبوری آن ها سوءاستفاده شود و در چنین محرومیت و تبعیضی روزگار بگذرانند. 
 
هرمزگان دیار آفتاب و ایمان و دریادلی است، دریادلانش ولایت مدارند و تا پای جان بر سر آرمان های انقلاب اسلامی، شهدا، امام شهدا و مقام عظمای ولایت ایستاده اند و با افتخار آغوش خود را به سوی همه هموطنان خود در جای جای ایران اسلامی گشوده اند و اکنون هرمزگان به لحاظ تنوع قومیتی به ایرانی کوچک مبدل شده است که نمونه ای بارز از همدلی، همراهی و همگرایی مردمان این مرز و بوم است. 
 
پایان پیام/
 
 
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول