اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

فرهنگ  /  اندیشه

پای درس آقا| هویت بخشیدن به شیعیان لبنان مدیون تلاش‌های امام موسی صدر است

رهبری می‌فرمایند: وحدت و هویت بخشیدن به شیعه‌ لبنان و ایجاد هم زیستی و احترام متقابل میان پیروان ادیان و طوائف سیاسی در آن کشور توسط امام موسی صدر بود.

پای درس آقا| هویت بخشیدن به شیعیان لبنان مدیون تلاش‌های امام موسی صدر است

به گزارش خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری فارس، ۹ شهریورماه، سالروز ربوده شدن امام محور مقاومت، مجاهد و عالم تراز اول شیعه در تاریخ معاصر یعنی امام سیدموسی صدر است. در این راستا یکی از شخصیت‌هایی که از همان دوران تا به الآن پیگیر وضعیت امام موسی صدر بوده، رهبر انقلاب حضرت آیت‌الله خامنه‌ای است.

صادق طباطبایی در نشست عمومی اتحاد ملی و انسجام اسلامی در پرتو سیره نظری و عملی امام موسی صدر می‌گوید: «ایشان (رهبری) در مورد وضعیت امام موسی صدر از قذافی سؤال کردند که او (قذافی) از پاسخ دادن طفره رفت. حتی وقتی آقای خامنه‌ای از وضعیت امام موسی صدر سؤال می‌کنند، وی با دست گذاشتن روی شانه آقای خامنه‌ای می‌گوید: اخی! از پرداختن به این مسأله صرف نظر کنید! آقای خامنه‌ای در پاسخ می‌فرمایند: این یک مسأله شخصی نیست؛ مسأله‌ای است که یک ملت با آن درگیر است!»

در این باره سخنان رهبری معظم را در باره امام موسی صدر می‌خوانیم. 

پروردگارا! این مرد رزمنده مسلمان را به سلامت به اهلش برگردان!

در این‌جا لازم است من اشاره بکنم به عزیز گمشده مسلمانان جنوب لبنان یعنی امام موسی صدر که به وسیله ایادی دشمن بزرگ و امپریالیست‌ها و عمال و مزدورانشان ربوده شده است. من در این روز جمعه، روز جمعه آخر ماه رمضان با این دهان روزه و این اجتماع عظیمی که شما دارید و در این جوّ تقدس و صفا و قدس و معنویت دعا می‌کنم: پروردگارا! به حرمت محمدوآل محمد، این فرزند خلف اسلام و این مرد رزمنده مسلمان را به سلامت به اهلش برگردان.

وحدت و هویت بخشیدن به شیعیان لبنان مدیون تلاش‌های امام موسی صدر است

بخشی از خدمات بزرگی که آن عالم مبتکر و پرنشاط در مدتی نزدیک به ۲۰سال در صحنه اجتماعی و سیاسی لبنان به شیعه و لبنان تقدیم کرد، وحدت و هویت بخشیدن به شیعه لبنان و ایجاد همزیستی و احترام متقابل میان پیروان ادیان و طوایف سیاسی در آن کشور از سویی و صراحت در معرفی رژیم غاصب صهیونیست به عنوان شر مطلق و اعلام حرمت همکاری با آن از سوی دیگر و بالاخره ابراز ارادت و صمیمیت نسبت به رهبر انقلاب و بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران، چه در عرصه فرهنگی و نوشتاری و چه در همکاری با عناصر مبارز ایرانی، در مدتی طولانی از این عالم بزرگواری که فرزند حوزه علمیه قم و بازمانده یکی از خاندان‌های بزرگ علمی در جهان تشیع است، شخصیتی همه‌جانبه پدید آورده بود و چنین بود که امام راحل بزرگوار ما دلبستگی و تکریم خود به این شخصیت معزّز را از اوائل پیروزی انقلاب با بیانات گوناگون ابراز داشتند.

آقای آقا موسی صدر حفظه‌اللّه یا رحمة‌اللّه؛ نمی‌دانم، تازه رفته بود نجف، یکی دو سالی بود که نجف بود؛ ما [هم] مشرّف بودیم؛ آنجا با ایشان ملاقات کردیم، پرسیدیم که وضع و نسبت اساتید اینجا با قم چه جوری است؛ چون ایشان شاگرد آقای داماد بود؛ ایشان گفت: نه، هیچ رجحانی اینجا من نمی‌بینم؛ یعنی واقعاً آن وقت با اینکه بزرگانی در نجف بودند، قضاوت آقای آقا موسی این بود؛ گفت نه، من [رجحانی نمی‌بینم]. همین طور که ایشان اشاره کردند [به بحث] حق‌الطّاعه، این جزو حرف‌های آقای داماد است؛ حالا ممکن است که مثلاً فرض کنید دو ذهن با همدیگر در این زمینه تلاقی کنند، لکن با توجّه به رفتن آقای آقا موسی به نجف و ارتباطش با مرحوم آقای شهید صدر، خیلی به نظر قریب و نزدیک می‌آید که از [نظرات] ایشان هم اینجا استفاده کرده باشند.

پایان پیام/ 

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول