اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  کهگیلویه و بویراحمد

کهگیلویه و بویراحمد گلستان سرمایه‌گذاری در بوستان زاگرس+تصاویر و فیلم

کهگیلویه و بویراحمد در زمینه ظرفیت‌های گردشگری جز استان‌های اول ایران به شمار می‌رود که ۹۵ درصدخاک آن را جنگل و مرتع فرا گرفته و از حیث سرانه جنگل، آماری فراتر از آمارهای جهانی دارد.

کهگیلویه و بویراحمد گلستان سرمایه‌گذاری در بوستان زاگرس+تصاویر و فیلم

 خبرگزاری فارس یاسوج- ترنم بهنیا- استان کهگیلویه و بویراحمد را به عنوان نگین انگشتری زاگرس می‌شناسند استانی که در میان همه استان‌های زاگرس نشین بیشترین فرصت‌ها، ظرفیت‌ها، منابع و ذخایر ارزشمند را در دل خود جای داده است.

استان کهگیلویه و بویراحمد طبق آمارهای رسمی کشوری ۱۱ درصد روان آب‌های کشور، ۲۵ درصد نفت و گاز ایران را در دل خود جای داده است استانی که علاوه بر این دو ذخیره بزرگ آب و نفت در حوزه‌های دیگر مثل گیاهان دارویی حرف‌های زیادی برای گفتن داشته و بهشتی برای سرمایه‌گذاری در ایران است.


سد بزرگ چمشیر ساختگاه آبی بزرگ جنوب ایران در استانی با منشا 11 درصد روان‌ آبهای کشور

کهگیلویه و بویراحمد اکنون مقام سوم تولید ماهیان سردابی کشور را به خود اختصاص داده و در تولید برخی محصولات دیگر از جمله سیب و گردو و عسل در میان ۱۰ استان اول ایران قرار دارد.

ظرفیت باور نکردنی جنگلی/استانی که در دنیا مقام اول جنگل را دارد!

استان کهگیلویه و بویراحمد علاوه بر این در زمینه ظرفیت‌های گردشگری جز استان‌های اول ایران به شمار می‌رود که ۹۵ خاک آن را جنگل و مرتع فرا گرفته است از حیث سرانه جنگل آماری باور نکردنی دارد که سرانه جنگل در کهگیلویه و بویراحمد بسیار فراتر از آمارهای جهانی است.

بنا به گفته مدیر کل منابع طبیعی استان کهگیلویه و بویراحمد این استان رتبه اول سرانه جنگل را در کشور به خود اختصاص داده است.

سرانه جنگل در دنیا ۸ دهم درصد و در کشور دو دهم درصد و در کهگیلویه و بویراحمد ۱.۲ است چنین آماری از سرانه جنگل نشان می‌دهد که کهگیلویه و بویراحمد در زمینه گردشگری نه تنها با استان‌های شمالی برابری می‌کند بلکه در بسیاری از شاخص‌ها از استان‌های شمالی ظرفیت‌های بیشتری دارد به نحوی که به صورت رسمی از یاسوج به عنوان پایتخت طبیعت ایران یاد شده است.


جنگل رویایی بلوط در کهگیلویه و بویراحمد

عسگری معاون استاندار کهگیلویه و بویراحمد در خصوص ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری در جنگل‌های استان می‌گوید: جنگل‌های زیبای کهگیلویه و بویراحمد در همه نقاط سردسیری و گرمسیری علاوه بر اینکه می‌تواند به رونق گردشگری در استان کمک شایان توجهی کند از سوی دیگر بلوط‌ها می‌توانند برای سرمایه‌گذاری در واحدهای فرآوری بلوط ماده خام بسیار ارزنده و ارزشمندی باشند.

بلوط میوه کوچک جنگلی با قابلیت بالای سرمایه‌گذاری

به گزارش فارس؛ سرمایه‌گذاری در جنگل‌های بلوط استان کهکیلویه و بویراحمد یکی از بهترین و سودآورترین سرمایه‌گذاری‌ها خواهد بود به نحوی که رئیس جمهور دولت نهم در سفر اول خود به استان کهگیلویه و بویراحمد به مسئولان استانی تاکید کرد و پیشنهاد داد به جای آنکه به فکر ایجاد کارخانه‌های پتروشیمی و پالایشگاه باشند به کارگاه‌های فرآوری بلوط توجه بیشتری کنند.


بلوط میوه غالب درختان جنگلی کهگیلویه و بویراحمد با خاصیت‌ بالای دارویی

او می‌گفت: سودآوری این کارگاه‌های کوچک سودآوری ده‌ها و صدها برابری با کارخانه‌های صنعتی را دارد.

روایت یک رئیس‌جمهور از ظرفیت فوق تصور بلوط برای سرمایه‌گذاری

خوب به یاد داریم که رئیس دولت نهم پیشنهاد داد به جای پرداختن بیش از حد به ایجاد کارخانجات پتروشیمی و پالایشگاه از ظرفیت جنگلی استفاده اقتصادی بیشتری شود نباید استانی که ۹۵ درصد خاک آن جنگل و مرتع است در حوزه صنعتی سرمایه‌گذاری کرد.

رئیس جمهور وقت معتقد بود در یک کارخانه پتروشیمی تنها می‌توان ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ نفر را ایجاد اشتغال کرد در حالی که با راه اندازی کارگاه‌های کوچک فراوری بلوط و محصولات جنگلی می‌توان ده‌ها هزار نفر را در این استان به صورت مستقیم و غیر مستقیم به نان و نوا رساند و رونق تولید صد چندان خواهد شد.

این ظرفیت مقبول و به صرفه می‌توان به سرمایه‌گذاران پیشنهاد داد تا با حضور در کهگیلویه و بویراحمد و با ارائه طرح‌های توجیهی از این فرصت سرمایه‌گذاری بزرگ با کمترین هزینه و آورده و کمترین تسهیلات بیشترین بهره‌وری و سودآوری را داشته باشند.

از سوی دیگر استان چهار فصل کهگیلویه و بویراحمد زمینه‌ای بی‌نظیر برای رونق گردشگری این صنعت پرسود و پردرآمد را دارد استانی که از شمال آن گرفته تا جنوب و در دو سوی دیگر از غرب تا شرق آن بهشتی برای سرمایه‌گذاری حوزه گردشگری به شمار می‌رود.

سرمایه‌گذاری 1000 میلیاردی گردشگری تنها در یک نقطه کوچک یاسوج

مدیرکل گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد در همین خصوص با بیان اینکه مناطق گردشگری استان مستعد برای سرمایه‌گذاری بوده به یک فقره از این سرمایه‌گذاری‌ها اشاره کرد و گفت: یک سرمایه‌گذار بومی اکنون پروژه‌ای بزرگ در جنوب کشور را در دستور کار قرار داده که در سفر دور دوم رئیس جمهور به استان کلنگ زنی شد.

طالبی‌پور با بیان اینکه سرمایه‌گذاری نزدیک به ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در این پروژه عظیم گردشگری خواهد شد به سایر قابلیت‌ها و ظرفیت‌های استان اشاره کرد و گفت: سرمایه‌گذاران می‌توانند در نقاط مختلف برای سرمایه‌گذاری حضور پیدا کنند ما نیز تمام قد از آنها حمایت خواهیم کرد.


کوهگل سی‌سخت ظرفیتی بی‌نظیر در سرمایه‌گذاری گردشگری

او درخواست می‌کند و می‌گوید از بهمئی گرفته تا قلعه رئیسی و دیشموک و از گچساران بام نفتی ایران تا یاسوج پایتخت طبیعت ایران جای جای این استان آکنده از ظرفیت‌های بی‌نظیر سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری است.

آبشارهایی که جان می دهند برای سرمایه‌گذاری

به گزارش فارس؛ در استان کهگیلویه و بویراحمد ظرفیت‌هایی مانند آبشار یاسوج در نقطه سردسیری و آبشار کمردوغ در منطقه گرمسیری وجود دارد که اکنون تنها شاید کمتر از یک دهم ظرفیت این فضاها برای جذب و جلب گردشگر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

آبشار یاسوج نقطه‌ای پر رفت و آمد در حوزه گردشگری است که با حضور سرمایه‌گذاران بومی و غیر بومی مکانی پردرآمد و سودآور برای سرمایه‌گذاران خواهد بود در صورتی که بتوانند با افزایش فضاها مثل تله‌کابین و سورتمه و تغییر شکل ظاهری آن به صنعت گردشگری کمک شایانی کرده و درآمد هنگفتی نیز برای خود داشته باشند.

یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد در میان رشته کوه‌های زاگرس و قلل مرتفع دنا بهشتی در جنوب ایران است که به درستی نام آن را پایتخت طبیعت ایران نهاده‌اند شهری در منطقه کوهستانی زاگرس نقطه کم هزینه دسترسی استان‌های جنوبی از جمله بوشهر و خوزستان است و ظرفیت‌های کم نظیری چون پیست اسکی دنا و رودخانه بشار را دارد.


پیست اسکی دنا نزدیک‌ترین پیست اسکی جنوب ایران

در یک قلم پیست اسکی دنا که در جاده یاسوج- اقلید واقع شده یکی دیگر از ظرفیت‌های بزرگ سرمایه‌گذاری استان کهگیلویه و بویراحمد است که هنوز از این قابلیت بزرگ و فضای گردشگری زمستان استفاده چندانی نشده است.

یک ظرفیت بزرگ برای سرمایه‌گذاری در گردشگری ورزشی

یک سرمایه‌گذار علاقمند می‌تواند با حضور در استان و شهر یاسوج و تفاهم و انعقاد قرارداد با اداره کل ورزش و جوانان در این زمینه علاوه بر خروج پیست اسکی دنا از رکود با سرمایه‌گذاری نه چندان زیاد درآمدی سرشار داشته و چندین و چند جوان بیکار را مشغول به کار کند.

استان کهگیلویه و بویراحمد علاوه بر داشتن این ظرفیت‌ها در حوزه گردشگری ورزشی نیز ظرفیت بزرگ دیگری به نام ۴۰ قله بالای ۴۰۰۰ متر دنا را دارد این قلل مرتفع و سر به فلک کشیده در شهرستان دنا واقع شده و شهر توریستی سی سخت در آغوش آن آرمیده است.


قله قاش مستان در آلپ ایران

در حال حاضر هیچ گونه استفاده‌ای از آن نمی‌شود این در حالی است که کوهنوردان اروپایی با حضور در منطقه نام آن را آلپ ایران گذاشته بودند.

سالانه صدها و بلکه هزاران کوهنورد آماتور و حرفه‌ای به قلل مرتفع دنا و آلپ ایران صعود می‌کنند که هیچ گونه فضا و مکانی برای پذیرایی و اسکان آنها وجود ندارد و یک سرمایه‌گذار توانمند و چابک می‌تواند آلپ ایران را به تسخیر خود درآورد.

استان کهگیلویه و بویراحمد علاوه بر این فرصت‌های بی‌نظیری در زمینه‌های دیگر از جمله حوزه کشاورزی دارد در یک مورد تپه‌ها و اراضی شیبدار که در صورت حضور یک سرمایه‌گذار توانمند پای کار می‌توان با در اختیار قرار دادن اراضی دیم، کشت درختان دیم مثل بادام را در دستور کار قرار داده و سود سرشاری را عاید سرمایه‌گذار کرده و به رونق تولید در کشور کمک کند.

 

 

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول