اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

زندگی  /  آداب زندگی

خبر خوب| اینجا آب‌های سرزمینی ماست؛ دور شو!

آدم‌های خوب در بزنگاه‌های مشکلات ریز و درشت، کارهای ساده و جالبی برای کمک به دیگران و آسان کردن مواجهه با مشکل برای دیگران به ذهن‌شان می‌رسد که گاهی از خود می‌پرسیم «چرا به ذهن من نرسید؟». ما گاهی بعضی از ایده‌های این افراد را برایتان می‌گوییم.

خبر خوب| اینجا آب‌های سرزمینی ماست؛ دور شو!

گروه خبر خوب: امروز مصادف با 21 آگوست، روز جهانی مسجد است. 54 سال پیش در چنین روزی، یک صهیونیست به نام «دنیس مایکل ولیم روهان» مسجدالاقصی را به آتش کشید. مسجد، مسجد است و خانهٔ خدا. اما بعضی از مساجد به دلایل تاریخی یا دینی، اهمیتی دوچندان برایمان دارند. مثل مسجدالاقصی که قبلهٔ اول مسلمانان بوده و از این جهت اهمیت خاصی برای ما دارد. معراج پیامبر نیز از این نقطه آغاز شده که باز هم این مسجد را به مسجدی ویژه تبدیل کرده است. این مسجد را حضرت داوود علیه‌السلام پایه‌گذاری و حضرت سلیمان علیه‌السلام تکمیلش کرد.

 


عکس سمت راست: قبة‌الصخره. عکس سمت چپ: مسجدالاقصی

مسجدالاقصی یا قبة‌الصخره؟

مسیحیان صهیونیست معتقدند مسجدالاقصی باید ویران شود و در محل آن معبد سلیمان را بسازند تا حضرت مسیح علیه‌السلام ظهور کند. این توجیهی است که هر از چند گاهی صهیونیست‌ها را به جسارت به حریم این مسجد مقدس وا می‌دارد.

به همین خاطر از سال‌ها پیش با صرف هزینه‌های کلان درصدد هستند که قبة‌الصخره را به جای مسجدالاقصی در ذهن مردم جهان به خصوص مسلمانان جا بیندازند. متأسفانه تا حد زیادی هم موفق بوده‌اند. به طوری که بیشتر مردم و حتی نخبگان، عکس قبة‌الصخره را می‌بینند، در حالی که فکر می‌کنند مسجدالاقصی است!

مسجدالاقصی گنبدی سبزرنگ دارد و در نزدیکی قبة‌الصخره است که گنبدی طلایی دارد و جان می‌دهد برای انحراف افکار عمومی از مسألهٔ مسجدالاقصی. صهیونیست‌ها برای این جابه‌جایی تصویر در افکار عمومی، کم زحمت نکشیده‌اند. آنها پوسترهای زیبا از قبةالصخره را به رایگان در اختیار مسلمانان قرار داده‌اند تا تصویر آن، ملکهٔ ذهن‌شان شود و بتوانند به راحتی و بدون اعتراض مسلمانان نقشهٔ تخریب مسجدالاقصی را عملی کنند. به امید تعجیل در ظهور امام زمان (عج) و نقش بر آب شدن نقشه‌های این جانیان.


پرداخت کم‌هزینهٔ پیاده‌روی اربعین به چند نفر به نیابت امام زمان (عج)

این سفر اربعین را مهمان امام زمان (عج) هستید

امام باقر علیه‌السلام می‌فرمایند: «شیعیان ما را به زیارت امام حسین علیه‌السلام امر کنید. چرا که زیارتش روزی را افزون می‌کند و عمر را طولانی می‌گرداند و بلاها و بدی‌ها را دفع می‌کند و زیارت کردن امام حسین علیه‌السلام بر هر مؤمنی که اقرار به امامت او از جانب خدا داشته باشد، واجب است.» (تهذیب الاحکام، ج6، ص42).

بسیاری از مردم روزگار ما به صورت پیش‌فرض مشتاق زیارت امام حسین علیه‌السلام هستند. اما سختی‌های معیشتی پایشان را برای قدم گذاشتن در مسیر زیارت می‌بندد. حالا این هم‌وطن اهل دل ما در پویش مردمی «مهر مهدوی» تصمیم گرفته به نیابت از امام زمان (عج) به چند نفر از آشنایان خودش برای رفتن به سفر اربعین کمک کند و مبلغی را به عنوان کمک‌هزینهٔ سفر تقدیم‌شان کند. کمک به راهی شدن برای زیارت هم حتماً آثار و برکات بی‌نظیری برای این خیر خوش‌فکر خواهد داشت.

این رسم بچه‌های پویش «مهر مهدوی» است که تمام کارهای خیر ریز و درشت خود را با نام و یاد مهدی موعود (عج) و به نیت هدیه به ایشان انجام می‌دهند.

اینجا آب‌های سرزمینی ماست؛ دور شو!

ایرانی که باشی هر روز دلیلی برای زنده شدن غرور ملی و دینی پیدا می‌کنی. چون اینجا سرزمین نجیب‌زادگان و افتخارآفرینان است.

مثل این فیلم که در پایان بیست و چهارمین مجمع عالی فرماندهان و مسئولان سپاه از آخرین رصد ناوگروه بالگرد بر آمریکا در تنگهٔ هرمز به نمایش درآمد. روز 26 مرداد 1402 بالگردهایی از ناو بالگرد بر آمریکا در نزدیکی آب‌های سرزمینی ما بلند شدند.

قایق‌های تندروی سپاه وارد ماجرا می‌شوند و به شناورهای رزمی آمریکا هشدار می‌دهند که «به آب‌های سرزمینی ایران نزدیک نشوید. اگر از دستور من اطاعت نکنید به روی هلی‌کوپترهای شما آتش می‌گشایم!». در ادامه نیز قایق‌های سپاه به شناور رزمی آمریکا نزدیک و مانع ورود آن به آب‌های ایران می‌شود. شناور آمریکایی هم از دستور سپاه اطاعت کرده و بالگردهایش را فرود می‌آورد!

ز

شهروند مهربان و مسئول!/ مراقب باشید در چاله نیفتید

آدم‌های خوب در بزنگاه‌های مشکلات ریز و درشت، کارهای ساده و جالبی برای کمک به دیگران و آسان کردن مواجهه با مشکل برای دیگران به ذهن‌شان می‌رسد که گاهی از خود می‌پرسیم «چرا به ذهن من نرسید؟». آنها بی‌چشم‌داشت خوبی می‌کنند و معمولاً گمنام می‌مانند.

ما گاهی بعضی از ایده‌های این انسان‌های خوش‌قلب را در خبرهای خوب می‌آوریم تا به خودمان و همدیگر یادآوری کنیم که همیشه مترصد فرصت برای خوبی کردن باشیم و از خیر و برکتش را بهره ببریم.

مثلاً این هم‌وطن مهربان‌مان را ببینید... ماشینش را آن‌طرف پارک کرده و زیر تیغ آفتاب، دور میدانی پرتردد ایستاده تا به رانندگان دیگر هشدار بدهد که آسفالت قسمتی از خیابان خراب است و ممکن است افتادن در چاله به ماشین‌شان آسیب برساند. او موضوع را به آتشنشانی اطلاع داده و تا رسیدن مأموران به راهنمایی رانندگان دیگر ادامه می‌دهد. به همین سادگی می‌توان خوب بود و خوبی کرد و حس خوبی به دیگران انتقال داد. خوش به حال ما که چنین مردم دلسوز و مهربانی داریم.

رونمایی از شبیه‌ساز موتورخانهٔ کشتی در بابلسر/ کماکان «ما می‌توانیم!»

ماجرای سپهبد رزم‌آرا که شنیده‌اید که گفته بود «ملت ایران لیاقت لولهنگ‌سازی هم ندارد!». لولهنگ یعنی آفتابهٔ گلی. سال‌هاست که داریم با تولیدات و افتخارات ملی، تن او را در گور می‌لرزانیم. الان هم خبری در همین باره داریم.

شبیه‌ساز موتورخانهٔ کشتی (Engine room simulator) دستاورد جدیدمان است که برای اولین بار در ایران در شرکت دانش‌بنیان «سورین طبرستان» طراحی و بومی‌سازی شده است. این محصول قابلیت شبیه‌سازی انوع سامانه‌های رانش کشتی و ماشین‌آلات فرعی مربوط به موتور‌های دیزل، توربین‌های گاز، توربین‌های بخار و موتور‌های الکتریکی را فراهم می‌کند.

روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری روز گذشته در جریان افتتاح و بازدید از مراکز رشد و نوآوری و واحدهای دانش‌بنیان استان مازندران، از این شبیه‌ساز رونمایی کرد. تا باشد از این رونمایی‌ها!


آرامگاه علامه محمدباقر مجلسی در مسجد جامع عتیق اصفهان

ثروتمندی در راه خدا

یکی از شاگردان نزدیک علامه مجلسی نقل کرده که بعد از مدتی آنچنان به ایشان نزدیک شده بود که مثل یکی از اعضای خانواده‌شان بوده است. در این مدت می‌بینید زندگی علامه تشریفات و تجملات و وسعت خاصی دارد. با علامه قرار می‌گذارد که هر کدام زودتر از دنیا رفتند، به خواب دیگری بیایند و بگویند این سبک و سیاق بر حق بوده است یا نه.

مدتی بعد علامه بیمار شد و از دنیا رفت. به خواب شاگردش آمد و گفت در قبر اعمال نیک و صالحم را نپذیرفتند. در حالت وحشت یادم آمد که یک روز من سواره از بازار بزرگ اصفهان می‌گذشتم دیدم مردم در اطراف یک نفر از مؤمنین جمع شده‌اند و او را می‌زدند و بد می‌گفتند و مطالبهٔ طلب از او می‌کردند. من او را می‌شناختم. از مؤمنین بود. قلب من به حال آن مؤمن سوخت. تمام قرضش به مردم را ادا کردم و احترامش نمودم. خداوند همین عملم را قبول فرمود و مرا آمرزید. ای سید شریف! اگر این نعمت‌ها را نداشتم چگونه می‌توانستم این مردم مؤمن را یاری کنم؟

پس مهم این است که آنچه از مال دنیا جمع می‌کنیم با چه نیتی و در چه مسیری صرف کنیم...

خوش‌خبر باشید!

و اما سخن پایانی، خبرهای خوبتان را در قالب دلخواه خود (عکس، متن، فیلم، صوت و…) تولید کنید و آن را با هشتگ #خبر_خوب در شبکه‌های اجتماعی منتشر کنید تا هم دیگران را در حال خوش خودتان شریک کنید و هم ما بتوانیم اخبار شما را بازنشر کنیم. اگر هم تمایل داشتید در هر یک از شبکه‌های اجتماعی که فعال هستید، خبرتان را از طریق اکانت khabar_khoub_iran@ یا شماره تلفن ۰۹۳۳۰۸۲۶۳۱۲ برای ما بفرستید. در این جشنواره فرقی نمی‌کند در ایتا و بله و روبیکا و گپ باشید یا در تلگرام و اینستاگرام و توئیتر و واتساپ؛ مهم این است که سهمی در حال خوش اطرافیان‌تان داشته باشید.

منتظر خبرهای خوب شما هستیم. خوش‌خبر باشید.

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول