اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

زندگی  /  آداب زندگی

خبر خوب| کشف دست‌خط منتسب به امام رضا(ع) در ساوه

اسلام دین مهربانی است. اصلاً ما مفتخریم به اینکه پیامبرمان در توصیه‌ای هماهنگ با فطرت انسانی و در دفاع از حقوق حیوانات، فرموده‌اند «از به جان هم انداختن حیوانات بپرهیزید.».افتخار می‌کنیم که امام هشتم‌مان «ضامن آهو» بوده‌اند.

خبر خوب| کشف دست‌خط  منتسب به امام رضا(ع) در ساوه

گروه خبر خوب: چه خبری خوش‌تر از بازگشت آزادگان مظلوم دفاع مقدس به میهن؟ آنهایی که سال‌ها رنج اسارت در زندان‌های رژیم بعث عراق را به تن خریدند، اما وطن‌فروشی و آرمان‌فروشی نکردند.26 مرداد سال 1369 بود که اولین گروه آزادگان به ایران بازگشتند و ما هر سال، این روز را که یادآور اشک شوق مادران و خانواده‌های آزادگان است گرامی می‌داریم.

 


سید علی‌اکبر ابوترابی مدیر پروژهٔ حفظ کردن نهج‌البلاغه در یک شب در اردوگاه اسرا!

وقتی اسرای ایرانی نهج‌البلاغه را یک‌شبه از بر کردند

حجت‌الاسلام «سیدعلی‌اکبر ابوترابی» یکی از آزادگان شاخصی است که 10 سال از عمر خود را در اسارت گذرانده است. همهٔ آزادگانی که حتی چند روزی در کنار این سید روحانی بوده‌اند، از ایشان با شور و علاقه یاد می‌کنند و معتقدند بسیاری از اسرا، حفظ روحیه و کرامت ملی و دینی خود را مدیون این روحانی کاردرست بوده‌اند. او اردوگاه به اردوگاه بین اسرا می‌رفت و به آنها روحیه و دلگرمی می‌داد.

سردار آزاده «محمد رنجبر» در خاطرات خود دربارهٔ سید ابوترابی می‌نویسد: «یک شب برایمان نهج­‌البلاغه آوردند. باور نمی‌کردیم. حاج­‌آقا ابوترابی پیش ما بود. گفت: «حتماً فردا جمعش می­‌کنند. امشب باید حفظش کنیم.». توی اردوگاه 2 هزار نفر بودیم، 10 اتاق 200 نفره. نهج‌­البلاغه 800 صفحه بود. هر کس نصف ورق را نسخه‌­برداری کرد. هر کدام‌مان هم یک شماره داشتیم که نشان صفحه بود. صبح نشده نهج‌البلاغه در سینه‌­مان حفظ شد.»

این مردان بزرگ چه روزهایی را از پی هم گذراندند و چه ظلم‌ها و محدودیت‌هایی را تاب آوردند تا بار دیگر چشم‌شان به دیدار وطن روشن شود. اجرشان مضاعف.

برویم سراغ خبرهای خوب امروز.

 


صدور چک ضمانت، به نیت سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان (عج)

ضمانت به نیت سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان (عج)

خدا نکند آدم گیر و گرفتاری مالی پیدا کند و بخواهد وام بگیرد که تازه اگر جایی را برای دریافت وام پیدا کند، تازه باید دربه‌در بیفتد دنبال ضامن؛ و چه بندگان محبوب و افراد خوشبختی‌اند آنهایی که برای باز کردن گره از کار مردم، دردسرهای مرسوم اداری برای ضامن شدن را به جان می‌خرند.

سوژهٔ این خبر خوب یکی از بندگان مخلص خداست که به پویش مردمی «مهر مهدوی» پیوسته و به نیت سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان (عج) مبلغی را برای ضمانت به یکی از آشنایان خود پرداخت کرده است.

در پویش «مهر مهدوی» مخاطبان هر کار خیری را که در توان‌شان هست به نیت امام زمان (عج) و از طرف ایشان برای مردم انجام می‌دهند. از کمک به مادر در کارهای خانه تا تهیهٔ بسته‌های معیشتی و تأمین پول رهن خانهٔ افراد نیازمند.

حدیثی از حضرت مهدی (عج) نقل شده که می‌فرمایند: «ما در رعایت حال شما کوتاهی نمی‌کنیم و یاد شما را از خاطر نبرده‌ایم». بچه‌های مهر مهدوی این حدیث را به تمام کارهای خیرشان پیوست می‌کنند تا دریافت‌کنندهٔ کمک بداند که این کمک هدیه‌ای از طرف امام زمانش است و منتی  از طرف این بچه‌ها بر سرش نیست.

 

نجات گنجشک نیمه‌جان از تشنگی و گرما

اسلام دین مهربانی است. اصلاً ما مفتخریم به اینکه پیامبرمان در توصیه‌ای هماهنگ با فطرت انسانی و در دفاع از حقوق حیوانات، فرموده‌اند «از به جان هم انداختن حیوانات بپرهیزید.» افتخار می‌کنیم که امام دوم‌مان موقع غذا خوردن یک لقمه در دهان خود می‌گذاشتند و لقمه‌ای در دهان حیوان بیماری که مشغول تماشای ایشان بوده است. افتخار می‌کنیم که امام هشتم‌مان «ضامن آهو» بوده‌اند تا از بند شکارچی آزاد شود و بعد از شیر دادن به بچه‌اش نزد شکارچی برگردد. هر گوشه از تعالیم و سبک زندگی بزرگان‌مان را که بنگریم درس دوست داشتن مخلوقات خدا و مهربانی با آنها را می‌آموزیم.

حالا این شهروند خوش‌قلب به داد این گنجشک نیمه‌جان می‌رسد که به خاطر گرما و تشنگی در حال جان دادن است. ببینید چطور با چند قطره آب، او را از مرگ نجات می‌دهد و به زندگی برمی‌گرداند...

 


زیبایی، تولید دانهٔ روغنی و برداشت عسل با آفتابگردان‌های میاندورود

آفتابگردان‌های پربرکت میاندورود

«میاندورود» منطقه‌ای که بین دو رود شهر «نکا» و رود «تجن» قرار دارد، این روزها میزبان گل‌های زیبای آفتابگردان شده است. اسفندیاری" سرپرست مدیریت جهاد کشاوری این شهرستان گفته حدود 20 بهره‌بردار مشغول کشت آفتابگردان در این شهر هستند و پیش‌بینی می‌شود 35 هزار کیلوگرم دانهٔ روغنی آفتابگردان تولید کنند.

آفتابگردان از آن گیاهانی است که ریشه‌های عمیقی دارد و به همین خاطر چندان به نوع خاک و مواد غذایی حساس نیست و ضمناً در مقابل خشکی و کم‌آبی هم بسیار مقاوم است.

از این‌ها گذشته، کشاورزان می‌توانند در هر هکتار از مزارع آفتابگردان 5 کندوی عسل قرار دهند و 50 تا 100 کیلوگرم عسل برداشت کنند.

آن همه زیبایی گل‌های بالابلند آفتابگردان، برداشت دانهٔ روغنی آفتابگردان و برداشت عسل؛ یک تیر و سه نشان! خدا بدهد برکت...

 


دست‌خط منتسب به امام رضا علیه‌السلام در مسجد جامع ساوه

کشف دست‌خط امام رضا علیه‌السلام در مسجد جامع ساوه

می‌گویند هر چه از دوست رسد نکوست. چه نیکوتر از دست‌خطی از یک امام معصوم که خورشید ایران ماست؟

ماجرا به بازدید «عمادالدین شیخ‌الحکمایی»؛ پژوهشگر خطوط و اسناد و کتیبه‌های تاریخی مؤسسهٔ باستان‌شناسی دانشگاه تهران به مسجد جامع ساوه برمی‌گردد. او در این بازدید به طور اتفاقی یادگار نوشته‌ای را کشف کرد که بعد از تحقیقات علمی مشخص شد به احتمال قریب به یقین، دست‌خط مبارک امام رضا علیه‌السلام است.

در گذشته مرسوم بوده که علما، بزرگان، شاهان و شاهزادگان بر کتیبه‌هایی یادگاری می‌نوشته‌اند. سال نوشته‌شده در تاریخ یادگاری هم با سال سفر امام رضا علیه‌السلام به ایران و مرو همخوانی دارد.

در ابتدای این یادگارنوشته نام زیبای «علی بن موسی» و در ادامه طلب مغفرت به حق پنج تن را می‌بینیم.

 


خلبان آزاده «حسین لشکری» هنگام بازگشت به وطن

18 سال اسارت، رکورد بی‌نظیر سیدالاسرای ایران

سرتیپ خلبان «حسین لشکری»، آزاده‌ای است که بیشترین مدت اسارت را در زندان‌های رژیم بعث گذرانده است. او خلبان نیروی هوایی ارتش بود که همان اوایل جنگ بعد از انجام 12 مأموریت، عراق هواپیمایش را با موشک هدف قرار داد. او مجبور به ترک هواپیما شد و در خاک عراق به اسارت بعثی‌ها درآمد.

نام لشکری 16 سال در فهرست شهدای مفقودالاثر بود. چون رژیم بعث عراق، وجود او را از صلیب سرخ جهانی پنهان کرده بود. بعد از این زمان بود که نامش توسط صلیب سرخ ثبت شد و توانست نامه‌ای برای خانوادهٔ چشم‌انتظارش بنویسد. دو سال بعد هم به عنوان اولین اسیر جنگ ایران و عراق و نیز آخرین اسیر ایرانی آزادشده از زندان‌های رژیم بعث، به وطن بازگشت. رهبر معظم انقلاب در بدو ورود لشکری به میهن، لقب «سیدالاسرای ایران» را به او دادند.

این آزادهٔ سرافراز کشورمان دربارهٔ مدت دوری‌اش از خانواده و فرزند نوزادش گفته بود: «وقتی به جبهه رفتم علی دندان نداشت، وقتی برگشتم دانشجوی دندانپزشکی بود.»

خوش‌خبر باشید!

و اما سخن پایانی، خبرهای خوبتان را در قالب دلخواه خود (عکس، متن، فیلم، صوت و…) تولید کنید و آن را با هشتگ #خبر_خوب در شبکه‌های اجتماعی منتشر کنید تا هم دیگران را در حال خوش خودتان شریک کنید و هم ما بتوانیم اخبار شما را بازنشر کنیم. اگر هم تمایل داشتید در هر یک از شبکه‌های اجتماعی که فعال هستید، خبرتان را از طریق اکانت khabar_khoub_iran@ یا شماره تلفن ۰۹۳۳۰۸۲۶۳۱۲ برای ما بفرستید. در این جشنواره فرقی نمی‌کند در ایتا و بله و روبیکا و گپ باشید یا در تلگرام و اینستاگرام و توئیتر و واتساپ؛ مهم این است که سهمی در حال خوش اطرافیان‌تان داشته باشید.

منتظر خبرهای خوب شما هستیم. خوش‌خبر باشید.

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول