اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  خراسان رضوی

دورهمی صمیمی نویسندگان حوزوی و اهل قلم خراسان برگزار شد

نخستین دورهمی صمیمی نویسندگان حوزوی خراسان و کانون نویسندگان اهل قلم خراسان با همکاری دفتر تبلیغات اسلامی خراسان برگزار شد.

دورهمی صمیمی نویسندگان حوزوی و اهل قلم خراسان برگزار شد

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، حجت الاسلام و المسلمین علی صالحی، عصر امروز در نخستین دورهمی صمیمی نویسندگان حوزوی خراسان و کانون نویسندگان اهل قلم خراسان، درباب اهمیت نویسندگی به روایتی از امیرالمومنین امام علی(ع)با عنوان«عقول الفضلا فی اطراف اقلامها» اشاره و اظهار کرد: براساس این حدیث، نوشته ها نمایانگر خرد نویسندگان است.

وی افزود: نویسنده حوزوی، یک فاضل و نخبه تبلیغی و علمی است و نویسندگی، ذهن و روح طلبه را پرورش می دهد، طلبه نباید از نوشتن بترسد، ما برای ترویج اهمیت نویسندگی شعار« نوشتن، مثل اکسیژن است و نویسندگی مثل نان شب است‌‌‌» را مطرح کردیم که به یک گفتمان در فضای جامعه حوزوی تبدیل شده است. 

مدیر نویسندگان حوزوی خراسان گفت: نویسندگی، نشان دهنده حس مسئولیت پذیری و دغدغه فرهنگی است. به هر حال ما سرباز انقلابیم، سرباز نظام هستیم و نمی توانیم نسبت به انقلاب و ارزش های اسلامی بی تفاوت باشیم‌. 

وی افزود: نویسندگی را باید تمرین کنیم، هرچند با چند خط کوتاه که بتوانیم کنشگری کرده و از ارزش ها دفاع کنیم. 

حجت الاسلام صالحی گفت: طلبه در انتخاب موضوعات باید اولویت ها را رعایت کند، مسائل روز جامعه را بشناسد، برای نمونه در حوزه اربعین، مساله حجاب، مساله جمعیت، امربه معروف و نهی از منکر، دشمن شناسی و پیگیری مطالبات رهبر انقلاب جریان سازی کند.
وی ورود هوشمندانه و مسلح شدن به علم را در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی یک ضرورت اجتناب ناپذیر دانست و گفت: پاسخ به شبهات اعتقادی در فضای مجازی نیازمند مطالعه و تدبر در قرآن و حدیث(نهج البلاعه و صحیفه سجادیه) است.

وی ادامه داد: پاسخ و دفاعیات از انقلاب و اسلام باید همراه با استدلال عقلی و منطقی باشد‌. و اگر چنانچه فردی بدون پشتوانه علمی و معنوی وارد فضای مجازی شود ممکن است تحت تاثیر شبهات قرار بگیرد. چراکه برخی شبهات سیاسی و عقیدتی در فضای مجازی نکات انحرافی فراوانی دارد. 

این پژوهشگر حوزوی گفت: تحلیل ها و یادداشت های طلاب باید رویکرد تربیتی داشته باشد، از تحلیل های حزبی، جناحی، هیجانی و سلیقگی باید پرهیز کرد. چراکه توجه به ابعاد تربیتی کنشگری، منطبق با رسالت تبلیغی روحانیت است. تحلیل طلبه باید به گونه ای باشد که رشد عقلی، اعتقادی، اخلاقی مخاطب را تقویت کند. 

وی افزود: کنشگری می تواند در قالب های متعددی مانند کوتاه نویسی، خاطره نویسی، شعر و طنز و  یادداشت های رسانه ای شکل بگیرد‌. 

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول