اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

فارس من

فارس من| راه را برای خودروهای برقی باز کنید

مخاطبان با ثبت پویشی در سامانه فارس من، خواستار تولید و واردات خودروهای برقی و استفاده از آن در صنعت حمل و نقل کشور شدند.

فارس من| راه را برای خودروهای برقی باز کنید

خبرگزاری فارس؛ فارس من: خودروهای برقی روز به روز سهم بیشتری از صنعت حمل و نقل را تصاحب می‌کنند؛ به طوری که به گفته کارشناسان تا سال ۲۰۵۰ همه خودروها در جهان برقی خواهند شد. مخاطبان نیز با ثبت پویش‌های متعدد در سامانه فارس من، حضور این خودروهای برقی را در صنعت حمل و نقل کشور مطالبه کردند. به تازگی نیز پویشی تحت عنوان «چرا خودروی برقی تولید نمی‌شود؟» ثبت شده است. 

امیرمحمد بهمنی مقدم سردبیر پویش گفت: «شرکت‌های دانش بنیان زیادی در ایران هستند که اختراعات شگفت‌انگیزی در دنیا داشته‌اند اما متاسفانه از دانشمندان و تولیدکنندگان خودروهای برقی حمایت کافی صورت نمی‌گیرد. اگر این خودرو‌ها تولید انبوه شده و در رقابت آزاد عرضه شوند، انرژی‌های فسیلی به جای مصرف به صورت سوخت، فراوری و تبدیل به محصولات پالایشگاهی می‌شوند و ارزآوری بسیار بیشتری دارند. همچنین آسیب به محیط زیست به حداقل می‌رسد.»


کوادرا Q1 | تولید محققان دانشگاه آزاد قزوین

خودرو‌های برقی در کشورهای مختلف مورد استقبال قرار گرفته‌اند. به عنوان مثال در چین و در سال ۲۰۲۲، از هر هزار خودرو ۲۲۶ دستگاه از نوع وسایل نقلیه برقی بوده است. در ایران اما خودرو‌های برقی ماجرای پرفراز و نشیبی دارند؛ از اولین خودروی برقی ایرانی یعنی «آریانا۷۹۲» که گفته می‌شود مخترع آن به دلیل عدم حمایت در ایران، آن را در کشور دیگری تولید کرده است تا «کوادرا» دو نفره که در دانشگاه قزوین طراحی و ساخته شد اما همچون چندین مدل دیگر، راهی به خیابان‌ها پیدا نکردند. اگر هم خودرویی مانند «یوز» توانست مجوزهای لازم را کسب کند، هیچ گاه خبری از تولید انبوه آن به گوش نرسید.

سردبیر پویش معتقد است سوخت نزدیک به رایگان و بدون آلودگی خودروهای برقی، سر و صدای خیلی کم، سیستم هوشمند و… از مهمترین مزایای این خودروهاست. اخیرا عباس علی آبادی، وزیر صمت نیز با بیان اینکه واردات خودرو‌های برقی منافع سرشاری را نصیب کشور می‌کند گفته: «با بهره‌گیری از خودروهای برقی در موضوع محیط زیست وضعیت بهتری خواهیم داشت و درآمد ناشی از عدم مصرف سوخت‌های فسیلی نصیب کشور می شود. در خصوص واردات، اولویت اول با واردات تاکسی‌های برقی است زیرا مصارف و منفعت بیشتری برای کشور دارد و اولویت‌های بعدی نیز خودروهای اشتراکی و خودروهای مردم خواهد بود.»

امیرمحمد بهمنی در پایان از سرمایه گذاران دولتی و غیردولتی درخواست کرد تا با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان خودروسازی، تولید خودروهای برقی هوشمند را به صورت انبوه انجام دهند.

شما هم اگر موافق این پویش هستید، می‌توانیدآن را در اینجا امضا کنید. در صورتیکه تعداد امضا به ۱۰۰۰ عدد برسد پیگیری از مسئول مربوطه دستور کار فارس قرار می‌گیرد.

پایان پیام/
 

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول