اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  کردستان

تعریف ۲۳ پروژه سرمایه‌گذاری برای شهر سنندج

عضو شورای اسلامی شهر سنندج از شناسایی ۲۳ پتانسیل بالقوه در شهر سنندج با سرمایه‌گذاری پنج هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان خبر داد.

تعریف ۲۳ پروژه سرمایه‌گذاری برای شهر سنندج

بهروز ابراهیم‌آبادی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سنندج اظهار داشت: در انتخابات دور جدید هیئت رئیسه شورای شهر سنندج به عنوان رئیس کمیسیون حاشیه شهر و نواحی منفصل شهری انتخاب شدم و امیدواریم در این کمیسیون بخشی از رنج و گرفتاری مردم در حاشیه شهر سنندج را کاهش دهیم.

وی به ارائه گزارشی از اقدامات کمیسیون سرمایه‌گذاری طی دو سال گذشته پرداخت و ادامه داد: در دوره‌های قبلی شورای شهر پروژه‌های سرمایه‌گذاری مشکل‌دار به عنوان میراث شورای ششم وجود داشت که شامل پروژه‌های پارک ملت، سنه سنتر و فامیلی‌لند سنندج بود

وی با بیان اینکه این سه پروژه به دلیل عدم رعایت روال قانونی مشکلاتی در اجرا داشتند، افزود: پارک ملت سنندج با شرایط خاصی به سرمایه‌گذار بخش خصوصی واگذار شده بود و حتی مصوبه کمیته انطباق را هم نداشت و همین مسئله باعث شد تا شهر سنندج به مدت ۱۵ سال بدون شهربازی بماند.

ابراهیم‌آبادی ادامه داد: پارک ملت فعلا به طور موقت باز شده و تلاش می‌کنیم مابقی مشکلات را در کمیته انطباق حل کنیم و بتوانیم شاهد فعالیت آن به صورت دائم باشیم.

وی با تاکید بر اینکه در حال شناسایی پتانسیل و ظرفیت‌های مدیریت شهری سنندج را هستیم، گفت: استفاده از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های شهر باعث ورود سرمایه‌گذاران و درنهایت ایجاد درآمد پایدار در شهرداری‌ها می‌شود‌.

این عضو شورای اسلامی شهر سنندج در ادامه از شناسایی ۲۳ پتانسیل بالقوه در شهر سنندج با  سرمایه‌گذاری پنج هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان خبر داد و افزود:  شهر سنندج به نسبت به دیگر شهرهای توسعه یافته، سرانه کمتری دارد و با توجه به قدرت تحرک‌پذیری پایین شهرداری، خدمات در خور مردم ارائه نشده بود.

ابراهیم‌آبادی تاکید کرد: در راستای شناسایی و استفاده از ظرفیت‌های شهر سنندج و ارائه خدمات شایسته به مردم، امیدواریم ۲۳ پروژه مذکور در سال جاری به اتمام برسد که یقیناً شاهد تحول عظیمی در مدیریت شهری سنندج خواهیم بود.

عضو شورای شهر سنندج با بیان اینکه دغدغه اصلی کمیسیون سرمایه‌گذاری شورا تمرکززدایی در مرکز شهر است، تأکید کرد: با توجه به اینکه حاشیه شهر جمعیت زیادی دارد به همین جهت اجرای پارک ها و فضاهای سبزی طراحی شده در حاشیه شهر به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفته است.

به گفته ابراهیم‌آبادی، پارک ۱۰ هکتاری نیشتمان، پارک آبی معلم، پارک ۴۳ هکتاری پیرچنار، شهربازی پارک کودک، شهربازی پارک بعثت، شهر بازی نایسر و پارک ۷۷ هکتاری سرنجیانه که قرار است در آنجا مجتمع عظیم گردشگری، هتل ۵ ستاره، مجتمع‌های خرید، مجتمع‌های تفریحی و شهربازی و ... از جمله ۲۳ پروژه تعریف شده در کمیسیون سرمایه‌گذاری شورای شهر در ۲ سال گذشته است.

وی ادامه داد: محور قشلاق ـ گریزه نیز ظرفیتی عظیم است که می‌توان از آن برای جذب سرمایه‌گذار و گردشگر استفاده کرد.

ابراهیم‌آبادی اضافه کرد: این پروژه به مساحت پنج هزار و ۴۰۰ متر است که علاوه بر طرح‌های آبی، ایجاد رستوران‌ها و پیست‌های مختلف برای آن در نظر گرفته شده است

وی ادامه داد: یکی دیگر از پروژه‌ها، پارک ۲۳ هکتاری روجیار در کمربندی آبیدر است و سکونتگاه‌های تفریحی و طراحی‌های موسیقی خاصی برای آن در نظر گرفته شده است.

ابراهیم‌آبادی اظهار کرد: پروژه سد وحدت نیز با همکاری منابع طبیعی در مساحتی به میزان ۱۴۰هکتار در سه فاز در سد وحدت در زمینه‌های مختلف قایق سواری و ... در دست اقدام است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین در راستای ساماندهی میدان گاز سنندج ۷ بوفه با اشتغالزایی حدود ۵۰ نفر ایجاد شده است، این پروژه علاوه بر این که چهره جذابی در این منطقه از شهر ایجاد کرده است، به یک منبع درآمد پایدار برای شهرداری نیز تبدیل شده است.

ابراهیم‌آبادی با اشاره به اینکه یکی از پتانسیل‌های شهر سنندج تنوع غذایی است، افزود: به همین دلیل ایجاد گذر خیابان غذا و‌ موسیقی را به عنوان یک طرح در دست اجرا قرار دادیم.

وی ادامه داد: خیابان غذا و موسیقی بلوار حمدی شهرک بهاران در ضلع شمالی دانشگاه کردستان در حال احداث است که ۱۰۰ غرفه غذا و موسیقی در این محل راه‌اندازی می‌شود.

ابراهیم‌آبادی اذعان کرد: 10 درصد از فضای این گذر به هنرمندان، 10 درصد به ورزشکاران، 10 درصد به خانواده شهدا و ایثارگران، 10 درصد به معلولان و مابقی در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

رئیس سابق کمیسون سرمایه‌گذاری شورای شهر در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: بعد از ۱۰۱ سال شهرداری سنندج به کمک سایر دستگاه‌های اجرایی صاحب معدن و سنگ لاشه شد و منبعد برای خرید مصالح عمرانی دغدغه کمتری خواهد داشت.

ابراهیم‌آبادی گفت: در زمینه خرید نیوجرسی و محصولات بتنی مشکلاتی وجود داشت و از استان‌های دیگر خریداری می‌شد، که خوشبختانه جواز تاسیس برای تولید محصولات بتی با ظرفیت ۱۰ هزار تن اخذ شد و به زودی این واحد صنعتی دایر می‌شود.

وی تاکید کرد: وظیفه اصلی هیئت رئیسه جدید شورا، پیگیری تجهیز معدن سنگ لاشه و احداث کارخانه‌های قطعات بتی و کارخانه بتن شهرداری است.

وی خاطرنشان کرد: اکنون بیش از ۶۰ درصد مساحت شهر سنندج در حال نوسازی است و روکش آسفالت خیابان، جدول‌گذاری و سنگ‌فرش معابر نیز به طور جد در دستور کار قرار گرفته است.

انتهای پیام ۲۳۳۰/۷۲

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول