اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  مرکزی

تولد ۱۲۰۰ فرزند در مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی

رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی با بیان اینکه بارزترین فعالیت در بخش پژوهش این نهاد، مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی است، گفت: این مرکز بیش از یک دهه مشغول به ارائه خدمات است و در این مدت ۱۲۰۰ فرزند متولد فرآیند پژوهشی جهاد است.

تولد ۱۲۰۰ فرزند در مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، محسن مرادی امروز در نشست خبری با بیان اینکه جهاددانشگاه به عنوان نماد تحقق شعار ما می‌توانیم است، اظهار کرد: فعالیت‌هایی که در این نهاد صورت می‌گیرد در راستای تحقق بخشیدن به این شعار است.

وی افزود: جهاد دانشگاهی بر اساس مقتضیات و نیازهای جامعه در بخش‌های مختلف در طول انقلاب اسلامی فعالیت کرده که در ابتدای انقلاب بحث مدیریت و انقلاب فرهنگی دانشگاه‌ها بوده و سپس در بخش‌های پژوهشی اقداماتی انجام داده است.

رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی بیان کرد: امروز در سه عرصه فرهنگی، آموزشی و پژوهشی فعالیت می‌کند؛ در بخش آموزش حدود یک سوم دانشجویان علمی کاربردی استان در مرکز اراک مشغول به تحصیل هستند.

مرادی با بیان اینکه بارزترین فعالیت در بخش پژوهش، مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی است ادامه داد: این مرکز بیش از یک دهه مشغول به ارائه خدمات است و در این مدت ۱۲۰۰ فرزند متولد فرآیند پژوهشی جهاد است.

وی اضافه کرد: مرکز رشد محلات و نیم‌ور، ساوه و محلات نیز از مراکز زیرمجموعه جهاددانشگاهی است که به مراجعه کنندگان خدمات لازم را ارائه می‌دهند.

رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی گفت: رویکرد جدید جهاددانشگاهی گسترش فعالیت‌ها است، انجام امور بر زمین مانده یکی از وظایف این نهاد بوده که می‌توان گفت در این زمینه خط شکن هستیم و موفق شدیم کارهای بزرگ را با کمترین هزینه انجام دهیم.

مرادی ادامه داد: آزمایشگاه جامعی نیز در حوزه‌های محیط زیست فعالیت می‌کند و در بخش‌های شبکه علمی ریاست جمهوری، غذا و دارو، آب و خاک کشاورزی و...به عنوان آزمایشگاه همکار فعالیت می‌کند.

وی با اشاره به فعالیت‌های گروه توسعه اجتماعی جهاددانشگاهی اضافه کرد: این گروه نیز فعالیت‌های کلان و کشوری و همچنین طرح شاخص‌های توسعه اجتماعی را با مشارکت وزارت کشور انجام می‌دهد.

رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی با اشاره به آغاز به کار مرکز مطالعات و خدمات تخصصی سنگ محلات و نیم‌ور یادآور شد: در این مرکز قرار است از کلیه خدمات و بحث‌های پژوهشی حوزه سنگ با توجه به مزیت‌هایی که دارد بهره برد و در بخش پژوهش فعالیت داشته باشد.

مرادی همچنین از پژوهشکده گیاهان دارویی استان به عنوان تنها مرکز در خاورمیانه نام برد و گفت: اقدامات خوبی در بخش آموزش و ساماندهی کشت گیاهان دارویی در سال گذشته انجام شده، همچنین طرح اولیه ساخت شهرک تخصصی گیاهان دارویی تهیه شده که ممکن است به خاطر حجم و جدید بودن، فرآیند آن نیز طولانی شود.

وی با اشاره به طرح جوانی جمعیت نیز گفت: پویش مشاوره رایگان برای مراجعان، اجرای پویش غربالگری ویژه زوج‌های نابارور در خنداب و... از جمله اقدامات برای تشویق زوجین ناباور است؛ ضمن اینکه مرکز فوق تخصصی درمانی و تحقیقاتی ناباروری جهاد دانشگاهی استان که از سال ۸۹ فعالیت می‌کند خدمات مختلفی را به مراجعه کنندگان از استان‌های دیگر ارائه می‌دهد.

رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی اظهار کرد: یکی از افتخارات جهاددانشگاهی این است که ۵۰ درصد درمان ناباروری توسط این نهاد صورت می‌گیرد؛ ۷۰ درصد هزینه درمان ناباروری توسط بیمه پایه پرداخت می‌شود که این موضوع باعث شده تا زوجین استقبال بیشتری از درمان داشته باشند.

مرادی با بیان اینکه تعرفه درمان ناباروری در مرکز رویان جهاد دانشگاهی نسبت به بخش‌های خصوصی کمتر است، خاطرنشان کرد: موسسه خیریه، رویش امید نیز با هدف کمک به زوج‌های ناباروری که شاید بضاعت مالی نداشته باشند تاسیس شده است.

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول