اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

هنر و رسانه  /  رادیو و تلویزیون

جبلی در جمع مداحان: هیأت‌ها منبع بی‌انتهای نوآوری در عرصه‌های اجتماعی و فرهنگی هستند

رئیس سازمان صداوسیما گفت: شعر آنگاه که در خدمت معارف دینی و اهل بیت (علیهم السلام) قرار گرفت، جان گرفت و ماندگار شد و از همین منظر، شاعر آئینی جایگاه بالایی در میان مردم دارد. نعمت بزرگ برای یک مداح، آمدن مردم پای ذکر اهل بیت (علیهم السلام) است و باید دانست ذاکران وسیله‌اند.

جبلی در جمع مداحان: هیأت‌ها منبع بی‌انتهای نوآوری در عرصه‌های اجتماعی و فرهنگی هستند

به گزارش خبرگزاری فارس، پیمان جبلی در نشست با جمعی از مادحین و ذاکرین  اهل بیت (علیهم السلام) در آستانه محرم 1445 هجری قمری که در مرکز همایش‌های بین المللی صداوسیما برگزار شد، گفت: هیات‌ها انقلاب اسلامی را شکل دادند و با حمایت از جریان انقلاب، آن را به پیروزی رساند.

رئیس سازمان صداوسیما هیأت را ماندگارترین و پرسابقه‌ترین نهاد رسانه‌ای خواند و گفت: هیأت‌ها همواره در طول تاریخ، منبع بی‌انتهای نوآوری در عرصه‌های اجتماعی و فرهنگی هستند.

وی تبدیل شدن دسته‌های عزاداری به تظاهرات ضد طاغوت را یکی از نشانه‌های این رخداد، معرفی کرد و گفت: انقلاب زاییده هیأت است و جالب آنکه خود انقلاب به هیأت زندگی دوباره داد. رئیس رسانه ملی با بیان اینکه هیات شدیداً می‌توانست دولتی باشد اما کاملا مردمی ماند، آن را از دستاوردهای انقلاب خواند و گفت اتفاقا همین مردمی‌بودن هیأت‌هاست که باعث شده در همه فتنه‌ها آنها زودتر و سریع تر برای دفاع از انقلاب به میدان بیایند.

جبلی با اشاره به جایگاه شعر در ادبیات ایران گفت: شعر آنگاه که در خدمت معارف دینی و اهل بیت (علیهم السلام) قرار گرفت، جان گرفت و ماندگار شد و از همین منظر، شاعر آئینی جایگاه بالایی در میان مردم دارد.

رئیس سازمان صداوسیما که در جمع مادحین و ستایشگران سخن می‌گفت وجه برتری مادح اهل بیت نسبت به شاعر آیینی را جذب مخاطب خواند و گفت: نعمت بزرگ برای یک مداح، آمدن مردم پای ذکر اهل بیت (علیهم السلام) است و باید دانست ذاکران وسیله اند.

رئیس رسانه ملی، احترام و محبت صرف و تنها را  به اهل بیت کافی ندانست و گفت: این علاقه می‌بایست منجر به جریان سازی و الگوگیری از زندگی اهل بیت شود چنانچه در دهه 60 جوانان بعد از حضور در هیأت‌ها عازم جبهه‌ها می‌شدند.

جبلی، هیات و صداوسیما را دو رسانه معرفی کرد و گفت: سختی کار در صداوسیما این است که برعکس فضای یک دست هیأت، ما با 80 میلیون سلیقه مختلف مواجه هستیم.

وی تحول را یک ابلاغیه و دستور ندانست و گفت: باید قلبها و فکرها و به تبع آن روش‌ها عوض شود تا شاهد تحولی عمیق باشیم.

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول