اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

جامعه  /  شهری

بررسی برنامه های مدیریت بحران تهران در کمیسیون سلامت

هشتاد و یکمین جلسه کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران با هدف بررسی برنامه‌های مدیریت بحران شهر تهران در سال ۱۴۰۲ و میزان پیشرفت و موفقیت ‌طرح‌های انجام گرفته برگزار شد.

بررسی برنامه های مدیریت بحران تهران در کمیسیون سلامت

به گزارش گروه شهری خبرگزاری فارس،به نقل از روابط عمومی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران در جریان هشتاد و یکمین جلسه این کمیسیون که با حضور مهدی بابایی و سوده نجفی اعضای این کمیسیون، علی نصیری رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و معاونان و مدیران این سازمان برگزار شد، بر ضرورت توجه به نقاط قوت و رفع نقاط ضعف در اجرای برنامه‌ها تاکید کرد و یادآور شد که فعالیت‌های مدیریت بحران، صرفا معطوف به این سازمان نیست و سازمان‌ها و شرکت‌های دیگری نیز در این زمینه نقش دارند، در نتیجه اگر آن سازمان‌ها در اجرای برنامه‌های خود درست عمل نکنند، مدیریت بحران نیز موفق نمی‌شود.

پیرهادی ضمن انتقاد از بی‌توجهی به جایگاه مدیریت بحران در برنامه هفتم توسعه کشور گفت: مدیران، سیاستگذاران و تصمیم‌گیران در عرصه کلان کشوری نیز به موضوع ایمنی و مدیریت بحران توجه و اهتمام لازم را ندارند.

وی همچنین بر توجه جدی به موضوع HSE تاکید کرد و افزود: مدیرانی که با موضوعات مدیریت بحران، محیط‌زیست و HSE آشنا نیستند، توان اداره درست مجموعه تحت مدیریت خود را ندارند و دچار مشکل می‌شوند.

در ادامه پیرهادی با ارائه گزارشی به بررسی موضوعات مختلفی چون طرح جامع مدیریت بحران، طرح واکنش اضطراری زلزله، مطالعات امکان‌سنجی طراحی مبلمان شهری با توجه به مدیریت بحران، راهبردهای عملیاتی مدیریت بحران در مترو، بررسی شبکه برق پایدار و استقرار سامانه فرماندهی حادثه در مترو، تدوین دستورالعمل فضاهای زیرسطحی، پایگاه‌های مدیریت بحران، گروه‌های دوام و مشارکت مردمی و دیگر موضوعات مدیریت بحران پرداخت.

 در ادامه این نشست همچنین سوده نجفی عضو کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر اولویت قرار دادن برنامه چهارم توسعه شهری و تدوین برنامه‌ها ذیل احکام این برنامه، یادآور شد: ضرورت توجه به موضوعات پیشگیرانه در مدیریت بحران اهمیت بسیار زیادی دارد و برای اجرای درست این موضوعات به تعامل با دیگر سازمان‌ها و دستگاه‌ها نیاز است.

در ادامه این جلسه مهدی بابایی نائب رئیس کمیسیون و رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای شهر نیز گفت: سیاست کلی حاکم بر شورای شهر بر محور این نکته است که «می‌شود، می‌توانیم» در نتیجه ما در جهت خدمت به مردم کار نشد، نداریم. امیدوارم این رویکرد راهبردی- استراتژیک ادامه پیدا کند.

در ادامه این جلسه علی نصیری رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با ارائه گزارشی از برنامه‌های انجام گرفته در سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در سال ۱۴۰۱، به تشریح برنامه‌های سازمان در سال ۱۴۰۲ پرداخت.

بنابراین گزارش، ارزیابی ایمنی ساختمان‌های مهم و بلندمرتبه، ارزیابی ایمنی، سلامت و محیط زیست در عرصه‌های عمومی، اقدامات صورت گرفته در قالب فعالیت قرارگاه ایمنی کالبدی، تهیه شناسنامه پدافندی ساختمان‌های شهرداری تهران، مروری بر وضعیت پایگاه‌های مدیریت بحران، تمرین مشترک امداد هوایی کلانشهر تهران، تامین تجهیزات پایگاه‌ها، فرهنگ‌سازی مدیریت بحران و پدافند غیر عامل و اقدامات انجام گرفته در بخش پدافند غیرعامل، بازنگری و بروزرسانی طرح تخلیه اضطراری و اقدامات انجام گرفته در خصوص فعالیت گروه‌های دوام موضوعات دیگری بود که در این نشست مشترک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول