اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

نامشخص

همکاری ۱۶٠٠ خیر با مجمع «یاریگران زندگی» در سطح کشور

مدیرعامل مجمع خیرین یاریگران کشور گفت: بیش از یک هزار و ۶۰۰ خیر در سراسر کشور با مجمع خیرین یاریگران زندگی همکاری می‌کنند.

همکاری ۱۶٠٠ خیر با مجمع «یاریگران زندگی» در سطح کشور

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، همایش مجمع عمومی و انتخابات هیات امنا و هیات مدیره مجمع خیرین یاریگران زندگی استان قزوین با حضور حسن نقیان نماینده اداره کل توسعه مشارکت های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر، حسن حمزه زاده مدیرعامل مجمع خیرین یاریگران زندگی، عباس کاظمی معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار قزوین و جمعی از کارآفرینان، خیرین و سمن‌های فعال برتر استان در سالن جلسات استانداری قزوین برگزار شد.

حسن حمزه‌زاده در این نشست از راه اندازی شانزدهمین مجمع خیرین یاریگران زندگی با هدف توانمندسازی و اشتغالزایی معتادان بهبودیافته در استان قزوین خبر داد و افزود: این مجمع از شهریور ماه سال گذشته با شعار «هر کمپ یک کارگاره اشتغالزایی» تشکیل شد و در کنار ستاد مبارزه با مواد مخدر به عنوان بازوی اجرایی در جهت توانمندسازی معتادان بهبود یافته عمل می‌کند.

وی با بیان اینکه هم اکنون بیش از یک هزار و ۶۰۰ خیر در سراسر کشور با این مجمع همکاری دارند، گفت: ما قدر و منزلت این سرمایه اجتماعی را خوب می‌دانیم و امیدواریم در سالی که مهار تورم و رشد تولید نام گرفته است با استفاده از این پتانسیل بتوانیم کارگاه‌های اشتغالزایی را در کمپ‌ها گسترش دهیم.

مدیرعامل مجمع خیرین یاریگران کشور تصریح کرد: هر استان ظرفیت متفاوتی دارد و نمی‌توان یک نسخه واحد را برای همه استان‌ها پیچید. به عنوان مثال در مناطق صنعتی، فعالیت‌های صنعتی و کارآموزی ممکن است به عنوان گزینه مناسب برای بازگرداندن فرد معتاد به زندگی عادی در نظر گرفته شود در مناطق شمال کشور فعالیت‌های خانگی مانند دوخت لباس یا تولید صنایع دستی، نجاری و ساخت و ساز ممکن است به عنوان گزینه مناسب برای بازگرداندن فرد معتاد به زندگی عادی در نظر گرفته شود.

حمزه زاده با بیان اینکه افراد معتاد در دوره ۶ تا ۹ ماهه تحت درمان قرار می‌گیرند و دوباره به زندگی برمی‌گردند، اضافه کرد: اگر به این افراد انگیزه داده و به کار گماشته شوند به طور قطع ثابت می‌کنند که از توانمندی‌های زیادی برخوردار هستند.

این مسوول تاکید کرد: اگر کارگاه‌های اشتغالزایی را به همت کارآفرینان در مراکز ماده ۱۶ (مراکز نگهداری و درمان معتادان متجاهر) راه‌اندازی کنیم این ظرفیت انباشته در مراکز وارد عرصه کار شده و چرخه بهبود معتادان کامل می‌شود.

وی، یکی از اهداف این مجمع را تبدیل کمپ‌های ترک اعتیاد به کارگاه‌های تولیدی و صنعتی خواند و گفت: تلاش می‌کنیم که با جذب بهبود یافتگان از اعتیاد علاوه بر بازپروری و مهارت‌آموزی، زمینه فروش محصولات آنان را هم فراهم کنیم.

اقدام مجمع خیرین یاریگران زندگی در حمایت از معتادان بهبود یافته ارزشمند است

عباس کاظمی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری قزوین در این نشست گفت: اساس انقلاب اسلامی حضور قشر‌های مختلف مردم در تمام عرصه هاست و محصول این مشارکت در ابعاد مختلف سیاسی، اجتماعی و اقتصادی کشور بسیار ارزشمند است.

کاظمی ظرفیت خیرین را در استان بسیار بی نظیر عنوان کرد و افزود: آثار اقدامات و فعالیت‌های خیرین و نیکوکاران در عرصه‌های مختلف ماندگار و جاودانه است.

وی اعتیاد را یک معضل بزرگ و خانمان برانداز دانست و تاکید کرد: حرکت مجمع خیرین یاریگران زندگی در حمایت از معتادان بهبود یافته بسیار ارزشمند است.

این مسوول اصلاح شرایط اقتصادی و فرهنگی معتادان بهبود یافته و زندانیان آزاد شده را از دغدغه‌های مهم برشمرد.

در پایان این مراسم انتخابات اعضای هیات امنا و هیات مدیره مجمع خیرین یاریگران زندگی استان قزوین برگزار شد و منتخبان معرفی شدند.

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول