علی نیکونهاد، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام صبح دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ایلام با توصیه اکید مبنی بر جوشاندن شیر قبل از مصرف، گفت: تب مالت از طریق تماس مستقیم با دام، استفاده از فرآوردههای دامی از جمله گوشت و لبنیات غیر پاستوریزه انتقال پیدا میکند.
وی افزود: علائم بیماری تب مالت بیشتر به شکل آنفلوآنزا همچون دردهای مفاصل و عضلانی، بی حالی، تب، لرز، تعریق، ضعف، خستگی و درد کمر خود را نشان میدهد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام یاد آور شد: این بیماری به صورت مزمن بر اندامهای مختلف بدن می گذارد و در درازمدت باعث از کار افتادگی فرد میشود.
نیکو نهاد بیان کرد: طی سال ۹۹ تا ۱۴۰۰ تعداد موارد مشاهده شده بیماری تب مالت در استان ۲ برابر شد، همچنین تعداد افرادی که در سال ۱۴۰۱ به این بیماری مبتلا شدند در مقایسه با سال ۱۴۰۰ دوباره افزایش ۲ برابری پیدا کرد.
وی اضافه کرد: در بازه زمانی سالهای ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۱ در مجموع شاهد افزایش چهار برابری مبتلایان به بیماری تب مالت در استان ایلام بودیم.
پایان پیام/