اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  خراسان شمالی

مقطع کارشناسی ارشد به دانشکده علوم قرآنی بجنورد اضافه شد

رئیس دانشکده علوم قرآنی بجنورد گفت: مقطع کارشناسی ارشد در رشته مطالعات قرآن و حدیث، گرایش معارف قرآن برای این دانشکده قطعی شده و در سال تحصیلی جاری ۱۰ سهمیه برای جذب دانشجویان دختر داده شده است.

مقطع  کارشناسی ارشد به دانشکده علوم قرآنی بجنورد اضافه شد

حجت‌الاسلام رحیم مهدوی‌پور، رئیس دانشکده علوم قرآنی بجنورد در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بجنورد اظهار کرد: دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در کشور در گروه دانشگاه‌های تخصصی قرار دارد.

وی گفت: این دانشگاه ۱۸ دانشکده دارد و جزو نادر دانشگاه‌های سراسر کشور است که دانشکده‌هایش در سراسر کشور توزیع شده‌اند.

رئیس دانشکده علوم قرآنی بجنورد با اشاره به اینکه رشته غیر قرآنی در این دانشکده‌ها تدریس نمی‌شود، گفت: دانشکده علوم قرآنی بجنورد در سال ۸۶ تأسیس شد که تاکنون ۱۲ دوره دانش‌آموخته در مجموع ۷۰۰ نفر شامل ۴۰۰ دانشجوی دختر و ۳۰۰ دانشجوی پسر از این دانشکده فارغ‌التحصیل شده‌اند.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: در حال حاضر این دانشکده ۱۰۰ دانشجو که ۵۰ درصد آنها در خوابگاه سکونت دارند، ۲۰ استاد دانشگاه و سه عضو هیئت‌علمی دارد و از لحاظ فضای آموزشی و خوابگاهی جزو بهترین مراکز آموزش عالی در خراسان شمالی محسوب می‌شود.

رئیس دانشکده علوم قرآنی بجنورد بیان داشت: یکی از برکات این دانشگاه این است که دانشجویانی که در مقطع کارشناسی فارغ‌التحصیل می‌شوند بیش از ۷۵ درصد در بازار کار جذب می‌شوند و مابقی افراد نیز تمایلی به اشتغال ندارند.

حجت‌الاسلام مهدوی‌پور با اشاره به اینکه تاکنون در مجموعه دانشکده علوم قرآنی بجنورد پذیرش در مقطع کارشناسی بوده است، گفت: با پیگیری‌های مستمر، مقطع کارشناسی ارشد در رشته مطالعات قرآن و حدیث، گرایش معارف قرآن برای این دانشکده قطعی شده و در دفترچه نیز آمده است و در سال تحصیلی جاری ۱۰ سهمیه برای جذب دانشجویان دختر داده شده است.

این مقام مسئول با بیان به اینکه نکته که گرایش معارف قرآن در مقطع کارشناسی ارشد، گرایشی نو است که برای اولین‌بار به دانشکده‌های علوم قرآنی داده شده است، افزود: علاوه بر این بر اساس مجوزی که گرفته شده، سهمیه جذب طلاب خانم نیز به استان داده شده که طی برگزاری یک آزمون داخلی، کسانی که سطح دو حوزه را گذرانده باشند و حائز رتبه شوند، می‌توانند با پذیرفته‌شدن در این آزمون، سطح سه را در دانشکده علوم قرآنی پشت سر بگذرانند.

حجت‌الاسلام مهدوی‌پور یادآور شد: داوطلبانی که قصد ادامه تحصیل در رشته‌های علوم قرآنی را دارند، بدون شرکت در آزمون درصورتی‌که دوره دوم متوسطه را گذرانده باشند و یادانش آموز نظام سالی واحدی باشند، با ارائه معدل کتی نهایی و مدارک تحصیلی در این دانشکده پذیرفته می‌شوند.

وی افزود: تا سال تحصیلی گذشته پذیرفته‌شدگان از بین دانش‌آموزان رشته‌های نظری به‌خصوص رشته علوم‌انسانی بوده و جذب دانشجو از مدارس فنی و حرفه‌ای و کاردانش انجام نشده است.

حجت‌الاسلام مهدوی‌پور با اشاره به اینکه متقاضیان برای رشته علوم قرآنی کم نیستند، ادامه داد: تاکنون تعداد داوطلبان برای تحصیل در رشته علوم قرآنی بیشتر از تعداد سهمیه جذب هر ساله بوده است و سهمیه به‌صورت کامل جذب شده‌اند.

وی با بیا اینکه پیگیری‌ها برای افزایش سهمیه انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: اگر پیگیری در کار نبود، قطعاً دانشکده‌های علوم قرآنی حذف و تعطیل می‌شدند.

پایان پیام/آ

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول