اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  ایلام

مردم قبل از انجام معاملات مجازی با کارشناسان پلیس فتا مشورت کنند

‍ رئیس پلیس فتا گفت: مردم قبل ‌از هر اقدامی برای معامله های مجازی با افراد یا شرکت های ناشناس از راهنمایی های کارگشای کارشناسان پلیس سایبری بهره مند شوند.

مردم  قبل از انجام معاملات  مجازی با کارشناسان پلیس فتا مشورت کنند

به گزارش خبرگزاری فارس از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس استان ایلام، سرهنگ علیرضا یعقوبی رئیس پلیس فتا استان ایلام عصر چهارشنبه گفت: شهروندان‌ قبل از انجام هرگونه معامله یا اقدام مربوط به فضای مجازی و پیامکی از طریق شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ با فوریت‌های سایبری پلیس فتا ایلام تماس و از کارشناسان این مرکز مشورت بگیرند و در صورت عمل به توصیه های پلیس به دام کلاهبرداران مجازی نخواهند افتاد.

وی افزود: مردم در خریدهای اینترنتی به ویژه از برنامه هایی چون دیوار، شیپور و اینستاگرام قبل‌ از روئیت و تحویل گرفتن کالا، از واریز وجه خودداری کنند و هنگام خرید از دست‌فروش های داخل و خارج استان، کارت بانکی و رمز آن را در اختیار فروشنده جهت جلوگیری از سرقت اطلاعات کارت بانکی در اختیار فروشنده قرار ندهند.

رئیس پلیس فتا استان ایلام ادامه داد: اگر یکی از بستگان یا اشنایان در شبکه‌های اجتماعی اینستاگرام و تلگرام طی ارسال پیام درخواست کمک مالی داشتند، جهت اطمینان از صحت منبع قبل‌ از واریز وجه با او تماس گرفته شود و همچنین برنده شدن در مسابقات یا قرعه کشی از دیگر ترفندهای کلاهبرداران است که در صورت تماس به بهانه برنده شدن در قرعه‌کشی صدا و سیما، بانک یا ادارات مختلف و درخواست واریز وجه نقدجهت دریافت جایزه باید از رفتن به عابربانک و انتقال وجه به حساب شخص یا شرکت تماس گیرنده خودداری شود.

وی ارسال پیامک با موضوع شکایت قضایی، یارانه، مسکن، شارژ رایگان و موارد مشابه از شماره‌های خصوصی برای دسترسی غیر مجاز به گوشی و خالی کردن حساب بانکی فرد ذکر کرد.

یعقوبی ادامه داد: شهروندان‌ سامانه پیامک‌ تمام کارت‌های بانکی خود را فعال کنند تا در جریان واریز و برداشت از حساب خود باشند چرا که باتوجه به افزایش کلاهبرداری های مختلف، شهروندان نسبت به فعال سازی سیستم پیامکی کارت های تلفن خود آگاه باشند.

رئیس پلیس فتای استان ایلام اضافه کرد: سایت‌های شرط‌بندی، مسابقات فوتبال رمالی و دعا نویسی در شبکه های اجتماعی از دیگر ترفندهای مجازی برای کلاهبرداری از شهروندان هستند.

وی یادآور شد: رسید جعلی یکی دیگر از راه های کلاهبرداری است که اگر افراد ناشناس در قبال خرید کالا، در گوشی همراه خود رسید انتقال وجه را به فروشنده دادند بدون اینکه پیامک واریز وجه برای صاحب کالا نیامد احتمال اینکه این اقدام کلاهبرداری باشد وجود دارد و فروشنده تا از واریز پول به حسابش مطمئن نشود کالا را به خریدار تحویل ندهد.

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول