به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، آزمایشگاه فناوری نانو(تحقیقات التراسونیک) واحد علوم و تحقیقات، موفق به چاپ یک فصل از کتاب الکترونیک در گرایش علوم و مهندسی صنایع غذایی در بخش Supercritical Fluid Extraction in Food Industry شد.
این کتاب الکترونیک به ویراستاری علمی مهدی جعفری استاد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و سارا اخوان، در ۱۲ جلد (edited eBook) با عنوان"Extraction Processes in the Food Industry" و در ۲۱ فصل، توسط ناشر بین المللی و مطرح Elsevier داوری و در نوامبر سال جاری چاپ میگردد و از هم اکنون در حال پیش فروش این رفرنس معتبر است.
این کتاب، پس از دو سال و نیم تلاش اعضای هیات علمی واحد علوم و تحقیقات از سه دانشکده علوم کشاورزی و صنایع غذایی، دانشکده محیط زیست و منابع طبیعی و دانشکده علوم تخصصی دامپزشکی، با تلاش حامد اهری، سیدامیر علی انوار، سارا اله یاری بیک و سیما مرادی ترجمه و تدوین شده است.
این اثر ارزشمند در راستای پتنتهای مستخرج شده سالهای گذشته و از جمله افتخارات محصل شده آزمایشگاه فنآوری نانو واحد علوم وتحقیقات بوده که زیر مجموعه مرکز تحقیقات بحران و حوادث طبیعی است. آزمایشگاه فناوری نانو، طی یکسال و نیم پس از تاسیس برای دومین بار موفق به اخذ گواهی ISO ۹۰۰۱ از AB و نیز ISO ۲۲۰۰۰ برای دو محصول نانوامولسیون زعفران و نانوامولسیون گل محمدی شده است. این آزمایشگاه در راستای تکمیل فرایند دریافت گواهی ۱۷۰۲۵ جهت ارزیابی نهاد ملی سازمان استاندارد فعالیت خود را ادامه میدهد.
پایان پیام/