به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، ابراهیم اکبرزاده امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به همت ۳۰۰ هزار شالیکار گیلانی برای سبز کردن شالیزارها اظهار کرد: ۳۰۰ هزار شالیکار گیلانی تا کنون ۹۱ درصد از شالیزارهای استان را نشا کردهاند.
وی با بیان اینکه تاکنون ۳۳ هزار هکتار از شالیزارهای گیلان نشا شدهاند، افزود: وجین شالیزارهایی که قبلتر نشا شده بودند نیز در گیلان آغاز شده است.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اهمیت توجه به تقویم زراعی از سوی شالیکاران گیلانی گفت: از شالیکاران میخواهیم تقویم زراعی را رعایت کنند و برای سمپاشی و کوددهی با مراکز ترویج جهاد کشاورزی در شهرستانها مشورت کنند.
اکبرزاده با اذعان به اینکه گیلان بزرگترین تولیدکننده برنج بومی در کشور است، بیان کرد:گیلان ۲۳۸ هزار هکتار شالیزار دارد و دومین تولیدکننده برنج در ایران است.
گفتنی است «وجین کردن» به معنی از بین بردن علفهای هرز است و هنگامی که این کار با استفاده از وسایل مکانیکی انجام میشود به اختصار آن را «وجین» گویند. تقریباً هر محصولی را میتوان با نیروی کارگر هم وجین کرد.
پایان پیام/۸۴۰۰۷