مریم رضایی در گفت و گو با خبرگزاری فارس در تایباد اظهار کرد: همزمان با نیمه اول اردیبهشت، برداشت گل محمدی از سطح ۱۶۰ هکتار از گلستان های تایباد آغاز شده و پیش بینی می شود حدود ۸۰ تن از این محصول برداشت شود.
رئیس اداره بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی تایباد افزود: سرمازدگی دیماه پارسال، خشکسالی و قیمت پایین خرید باعث کاهش سطح زیر کشت گل محمدی طی سه سال گذشته در این شهرستان شده است.
وی ادامه داد: از عمده فواید کشت این محصول می توان به مصرف کم آب، سازگاری با اقلیم گرم و خشک، اشتغالزایی، درآمد مناسب برای خرده مالکین و ارتباط با صنعت گردشگری اشاره کرد.
رضایی بیان کرد: اسانس گل محمدی در این منطقه به دلیل تنش های وارده بر گیاه، از کیفیت بالایی برخوردار است و کارگاه های خانگی گلابگیری با اشتغال ۲۰ نفر در تایباد به صورت محدود فعال هستند.
رئیس اداره بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی تایباد تصریح کرد: بیشترین سطح زیر کشت گل محمدی در دشت خیرآباد قرار دارد که بیش از ۵۰ نفرروز در هر هکتار در مرحله برداشت مشغول به کار می شوند.
وی خاطرنشان کرد: در رابطه با کشت گل محمدی و فرآوری آن آموزش ۱۰۰ نفرروز در کارگاه های مختلف و توزیع کود شیمیایی انجام شده اما به دلیل نبود کشت قراردادی و عدم حمایت کارخانجات از کشاورزان، استقبال از کشت این محصول درحال کاهش است.
انتهای پیام/