اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  علم و فن آوری جهان

کشف ارتباط بین باکتری روده و پیری

مطالعات جدید نشان داد کلنی‌سازی میکروبیوم(نوعی باکتری) در اوایل زندگی بر روند پیری تاثیر می‌گذارد.

کشف ارتباط بین باکتری روده و پیری

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل ازمدیکال نیوز، مطالعه اخیر منتشر شده در مجله PLOS Biology پیشرفت های اخیر در درک چگونگی تأثیر میکروبیوم بر پیری و بیماری های مرتبط را مورد بحث قرار داده است.

سن در کشورهای با درآمد بالا، عامل خطر اولیه برای چندین بیماری است. میکروب‌ها مکان‌های مختلفی را در داخل و روی بدن انسان مستعمره می‌کنند و بیشترین کُلُنی‌سازی را در امتداد دستگاه گوارش (GI) دارند. تحقیقات قبلی بر نقش حیاتی میکروبیومهای روده بر سلامت و بیماری تاکید کرده است.

اثرات میکروبیوم بر روند پیری و پتانسیل دستکاری میکروبیوم برای ترویج پیری سالم نامشخص است.

در مطالعه حاضر، نویسندگان شواهد در مورد اثرات و نقش میکروبیوم در پیری و بیماری‌های مرتبط با افزایش سن را مورد بحث قرار دادند.

مطالعات در مدل‌های حیوانی بدون میکروب (GF) از نقش علی میکروبیوم در تعیین طول عمر میزبان حمایت کرده‌اند. تحقیقات در سیستم های مدل نشان می دهد که قرار گرفتن در معرض میکروبیوم در اوایل زندگی برای افزایش طول عمر مفید است.

شواهد حاکی از آن است که کلونی سازی باکتری ها در طول رشد جنینی مگس سرکه باعث افزایش طول عمر می شود. از طرف دیگر یافته ها نشان داده که میکروبیوم می تواند طول عمر حیوانات مسن را کاهش دهد. علاوه بر این، تحقیقات روی مدل‌های موش پروگریا پتانسیل افزایش طول عمر را از طریق مداخلات مبتنی بر میکروبیوم نشان داده است.

پایان پیام/ ت 704

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول