اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  علم و فن آوری جهان

ستاره شناسان چینی نزدیک ترین و سبک ترین ستاره نوترونی را کشف کردند

گروهی از ستاره شناسان چینی یک ستاره نوترونی عجیب را در یک منظومه دوتایی در فاصله 385 سال نوری از زمین شناسایی کردند که در صورت تایید نهایی می تواند نزدیک ترین و سبک ترین ستاره نوترونی شناخته شده باشد.

ستاره شناسان چینی نزدیک ترین و سبک ترین ستاره نوترونی را کشف کردند

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از سی جی تی ان، محققان دانشگاه پکن و رصدخانه ملی نجوم چین این کشف را بر اساس مشاهدات تلسکوپ طیف‌سنجی لاموست و تلسکوپ ناوتی در منطقه خودمختار اویغور سین کیانگ در شمال غربی چین گزارش کردند.

بر اساس این مطالعه ستاره نوترونی مذکور همراه با یک ستاره پیر در حال گردش است. تا به امروز، تنها هفت ستاره نوترونی با شرایط مشابه و همراه با اشیاء عجیب و غریب با استفاده از علائم رادیویی به سختی شناسایی شده اند. آنها با نام مستعار هفت باشکوه در فاصله 391 تا 1630 سال نوری از زمین قرار دارند.

قبلاً اعتقاد بر این بود که ستاره‌های نوترونی از طریق ابرنواخترهای در حال فروپاشی شکل گرفته‌اند. ستاره نوترونی به جرمی در فضا گفته می‌شود که به دلیل گرانش بالای آن پروتون‌ها و الکترون‌های اتم‌های آن با هم ترکیب شده و منجر به تشکیل نوترون می شود. لذا به دسته‌ای از ستاره‌ها با چگالی بالا و میدان گرانشی بسیار قوی، ستاره نوترونی گفته می‌شود. کلمه نوترون بیان‌کننده جنس این ستاره است. در حقیقت این ستاره‌ها از نوترون ساخته شده‌اند.

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول