اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  ایلام

غنای جنگل در ایلام/ سرانه جنگل در ایلام یک هکتار است

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری ایلام با اشاره به غنای جنگل در این استان گفت: سرانه جنگل در ایلام یک هکتار است که از این مقدار 69 درصد رویشگاه بلوط و 31 درصد کنار است.

غنای جنگل در ایلام/ سرانه جنگل در ایلام یک هکتار است

به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام، ابراهیم پیرزادیان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری ایلام روز یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه استان با بیان اینکه سرانه جنگل در کشور هشت و هفت دهم هکتار است، اظهار داشت: اما سرانه جنگل در ایلام یک هکتار است که نشان از غنای جنگل در استان است که از این مقدار ۶۹ درصد را رویشگاه های بلوط و ۳۱ درصد کنار است.

وی افزود: از اقدامات این اداره ایجاد زون های تفرجگاهی در مناطق مختلف است، حضور مردم در این زون ها باعث حفظ سایر اراضی ملی می شود و همچنین حفظ و حفاظت از ذخایر ژنتیکی و ذخیره گاه ها برای نسل های آینده به عنوان ایستگاه های ذخیره ژنتیکی گیاهی از برنامه های مهم این اداره کل است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری ایلام در مورد طرح زراعت چوب گفت: برای تامین چوب مورد نیاز، طرح زراعت چوب با کاشت گونه های متناسب با هر اقلیم جغرافیایی انجام می پذیرد و از تولید و کاشت نهال های سوزنی برگ و گونه های غیربومی و خارجی که مهاجم برای گونه های بومی محسوب می شوند، در نهالستان ها و عرصه ها ممنوع شده است.

پیرزادیان بیان کرد: بهره برداری درست و اصولی از عرصه های ملی، توسعه، صیانت و حفاظت از عرصه ها برای نسل های آینده، کنترل و مهار روان آب ها در چارچوب قانون از اهداف مهم در دستور کار منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام است.

وی با بیان این که ۸۹ درصد کل عرصه های استان را اراضی طبیعی تشکیل داده که برای بیش از ۹۹ درصد این اراضی کاداستر تهیه شده است ادامه داد: در بحث رفع تداخل و موانع تولید، تعیین حدود مستثنیات از اراضی ملی و تغییر کاربری و بهره برداری اراضی ملی در چارچوب قانون و با حضور دستگاه های مرتبط چون جهاد کشاورزی، ثبت اسناد و اقتصادی دارایی امکان پذیر است.

این مقام مسئول تصریح کرد: با هدف مالکیت دولت بر اراضی ملی، نظارت بر عرصه ها و جداسازی این اراضی از مستثنیات طرح کاداستر در حال اجراست.

وی در پایان گفت: استفاده از تشکل های مردمی و ایجاد تعاونی های بهره برداری عرصه های طبیعی از مهمترین برنامه ها ست و در این راستا ۱۲۶ تعاونی بهره برداری از عرصه های طبیعی با مشارکت جوامع محلی سازمان دهی شده است.

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول