اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  خراسان رضوی

هم اکنون مازاد تولید شربت استامینوفن داریم

رییس سازمان غذا و دارو با اشاره به کمبود شربت استامینوفن در ماه های اخیر گفت: هم اکنون مازاد تولید شربت استامینوفن داریم و ذخیره بسیار خوبی در شرکت‌های تولیدی و پخش از این دارو وجود دارد.

هم اکنون مازاد تولید شربت استامینوفن داریم

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد،  سید حیدر محمدی در دومین روز از چهارمین اجلاس روسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور که در مجتمع شهدای مدافع سلامت مشهد مقدس در حال برگزاری است، اظهار کرد: هم اکنون مازاد تولید شربت استامینوفن داریم و ذخیره بسیار خوبی در شرکت‌های تولیدی و پخش از این دارو وجود دارد.

رییس سازمان غذا و دارو افزود: وضعیت آنتی بیوتیک‌های خوراکی نسبت به ماه های گذشته با افزایش تولید و واردات بهبود یافته و ذخیره مناسبی از آنتی بیوتیک‌های خوراکی در کشور وجود دارد.

وی بیان کرد: ۱۰ هزار میلیارد تومان برای حوزه دارو با پیگیریهای ویژه وزیر بهداشت از مسیرهای دیگر به جز هدفمندی یارانه‌ها، اختصاص پیدا کرده است.

محمدی افزود: در یکی دو هفته گذشته، میزان مناسبی از داروهای بیهوشی وارد کشور شده و هفته گذشته اولین بخش از داروی بیهوشی «بوپیواکائین» تولید داخل وارد بازار شد و داروی «روپیواکائین» نیز هفته آینده وارد بازار می شود.

وی گفت: دانشگاه های علوم پزشکی از طریق سامانه تیتک و دسترسی در این سامانه می توانند موجودی سایر دانشگاه ها و استانها را مشاهده کنند تا در صورت کمبود برخی اقلام بتوانند، جابجا و از دانشگاه های دیگر تامین کنند.

رییس سازمان غذا و دارو در ادامه گفت: از این میزان ۹ هزار میلیارد تومان آن انجام شده که سه هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان برای بیمه سلامت، چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای بیمه تامین اجتماعی و ۹۰۰ میلیارد تومان نیز برای بیمه نیروهای مسلح در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: مراکز درمانی و دانشگاه‌ها در ارائه اسناد بیمه ای نباید تاخیر داشته باشند تا سریعا تسویه شود و تقاضا داریم که بیمه ها، علی الحساب اسناد را پرداخت کنند تا مطالبات حوزه دارو، پرداخت شود.

آموزش و فرهنگ سازی همزمان با اجرای پزشک خانواده الزامی است

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت کشور نیز در این جلسه گفت: نظام شبکه بهداشت، بستر مناسبی برای اجرای پزشک خانواده در کشور است، البته باید همزمان با اجرای این طرح، آموزش به ارائه کنندگان و گیرندگان خدمات، اطلاع رسانی عمومی و فرهنگسازی مراجعه در قالب نظام ارجاع مورد توجه قرار گیرد.

 محمد مهدی ناصحی افزود: اجرای پزشکی خانواده مزایای فراوانی از جمله بیماریابی، تشخیص زودرس بیماری ها، کاهش هزینه ها و افزایش دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانی را برای نظام سلامت و مردم به همراه دارد.

وی بیان کرد: اجرای طرح پزشکی خانواده و موفقیت آن، فقط محدود به وزارت بهداشت نیست و نیازمند مشارکت بین بخشی برای اجرای این طرح ملی و سراسری هستیم. برای موفقیت بهتر این طرح نیاز است که سایر سازمان های بیمه گر پایه نیز همراه شوند.

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: خوشبختانه پرداخت‌های ماهانه بیمه سلامت به طرح پزشکی خانواده در استان های فارس و مازندران به روز شده است.

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول