به گزارش خبرگزاری فارس در یزد، سید علیاکبر موسوی ندوشن با اشاره به ضرورت مشارکت شهروندان برای شناسایی مراکز عرضه مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی، اظهار کرد: در آستانه سال جدید، تشدید نظارتهای نوروزی ۱۴۰۲ در قالب طرح «سلامت نوروزی» در این شهرستان آغاز شد.
وی افزود: با تلاش کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان و در بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، دو هزار کیلوگرم انواع مواد غذایی غیربهداشتی کشف و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
رئیس مرکز بهداشت یزد گفت: طرح برخورد با مواد غذایی غیربهداشتی در راستای ارتقای سطح سلامت مواد غذایی با حضور ۱۶ تیم نظارتی کارشناسان بهداشت محیط در سطح شهر انجام شد و از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی بازدید بعمل آمد.
پایان پیام/ب