اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  کردستان

کسب رتبه اول کردستان در کشت قراردادی/۵۹۰هکتار اراضی کشاورزی کردستان زیرپوشش جهش تولید

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: ۳۲ هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های استان زیر کشت قراردادی گندم آبی است که در کشور رتبه اول را کسب کرد.

کسب رتبه اول کردستان در کشت قراردادی/۵۹۰هکتار اراضی کشاورزی کردستان زیرپوشش جهش تولید

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، پیمان اسکندری رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان در جلسه شورای کشاورزی کردستان اظهار داشت: میزان بارندگی نسبت به سال گذشته ۵.۲ درصد و نسبت به بلند مدت ۱۹.۳ کاهش داشته است. 

پیمان اسکندری گفت: طی سه سال اخیر طرح جهش تولید در دیمزارهای کشور به اجرا درآمده است و امسال هم بیشترین سطح زیرپوشش این طرح در کردستان با ۵۹۰ هزار هکتار است.

وی گفت: امسال حدود ۹۳ درصد سهمیه کود استان جذب شده که نسبت به گذشته عملکرد بسیار بهتری داشته است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان اشاره کرد: ۲۴۴ هزار هکتار محصولات باغی تحت پوشش بیمه قرار گرفته‌اند.

وی اظهار داشت: ۳۲ هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های استان زیر کشت قراردادی گندم آبی است که در کشور رتبه اول را کسب کرد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان با بیان اینکه تاکنون ۵۶۷ هزار و ۳۱۲ هکتار از اراضی ملی در استان رفع تداخل شده است، اضافه کرد: بنا است تا پایان سال جاری ۵۰ درصد و نهایتاً تا پایان سال ۱۴۰۲ تمام زمین‌های استان رفع تداخل شود.

اسکندری خاطرنشان کرد: شاخص‌های گلخانه در استان نسبت به کشور عقب است و از بانک‌ها و دستگاه‌ها درخواست داریم جهت افزایش سطح گلخانه‌ها همکاری داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: در سال جاری ۲۰ هزار و ۱۰۰ تن اقلام اساسی شامل برنج، گوشت و مرغ در سطح  استان توزیع شده است.

شفیعی رئیس اتحادیه مرغداران نیز در این جلسه با بیان اینکه بیشترین تاثیر طرح مردمی‌سازی یارانه‌ها بر واحدهای مرغداری بود، گفت: متاسفانه این کار تاثیر منفی داشت و بیشترین آسیب را بر مرغداری‌ها زد.

وی ادامه داد: با توجه به افزایش روزانه قیمت مواد اولیه، افزایش قیمت مرغ در بازار زیاد نیست و فقط باعث می‌شود مرغداران کمتر ضرر کنند و قیمت‌ها به واقعیت نزدیک‌تر شود.

مرادی رئیس اتحادیه دامداران استان نیز در ادامه این جلسه اظهار کرد:  آسیب‌پذیری بخش دامداری در استان نسبت به سایر استان‌ها کمتر بوده که دلیل آن نیز وابستگی کمتر استان کردستان به نهاده‌ها و موضوع واردات آنهاست.

بحران آب و انتقال آب به دشت‌های شرقی استان، کمبود تسهیلات و منابع، امهال وام‌ها، و مشکل معرفی ضامنین برای دریافت وام، تخصیص میزان اندکی از آب سدهای استان به کشاورزان و توجه به طرح توسعه باغات از دیگر مواردی بود که نمایندگان تشکل‌های کشاورزی شهرستان‌های استان در این جلسه مطرح کردند.

انتهای پیام ۲۳۳۰/۷۲

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول