اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  اصفهان

روایت بانوی والیبالیست از درخشش تیم ملی؛ بعد از ۵۶ سال اتفاق غیرممکن را انجام دادیم

بازیکن اصفهانی تیم ملی والیبال بانوان، از تاریخ‌سازی این تیم در بازی‌های کشورهای اسلامی می‌گوید.

روایت بانوی والیبالیست از درخشش تیم ملی؛ بعد از ۵۶ سال اتفاق غیرممکن را انجام دادیم

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، در پنجمین دوره بازی‌های کشورهای اسلامی در قونیه بانوان کشورمان در رشته‌های مختلف موفق به رکوردشکنی، تاریخ‌سازی و شکستن طلسم شدند تا بار دیگر علاوه بر بالا بردن پرچم کشورمان در یک رویداد بین‌المللی ثابت کنند با حجاب و پوشش اسلامی مانعی برای کسب موفقیت ندارند.

بانوان ورزشکار کشورمان که با کسب مدال‌های متعدد در مسابقات قهرمانی آسیا و جهانی بارها با پوشش خود توجه رسانه‌های خارجی را جلب کرده بودند و حتی الگویی برای کشورهای مسلمان دیگر بودند، در بازی‌های قونیه هم ثابت کردند حرف‌هایی برای گفتن دارند.

تیم ملی والیبال بانوان در حالی در بازی‌های کشورهای اسلامی برای نخستین بار حضور داشت که موفق به طلسم‌شکنی شد، آخرین مدال (برنز) والیبال بانوان در بازی‌های آسیایی و در سال ۱۹۶۶ کسب شد که ملی‌پوشان کشورمان موفق شدند بعد از ۵۶ سال این طلسم را شکسته و مدال نقره را کسب کنند.

از همین رو به سراغ یکی از ملی‌پوشان اصفهانی تیم ملی والیبال بانوان در بازی‌های کشورهای اسلامی رفتیم و گفت‌و‌گویی با محدثه مشتاقی داشته‌ایم که در ادامه می‌خوانید.

فارس: از چه زمانی و با چه رشته‌ای ورزش را شروع کردید؟

مشتاقی: از کلاس چهارم ابتدایی والیبال را شروع کردم، در مدرسه استعدادیابی شدم،‌ سپس در مسابقاتی که حضور پیدا می‌کردم، برای سطح‌های بالاتر انتخاب می‌شدم.

فارس:  چرا والیبال را برای فعالیت انتخاب کردید؟

مشتاقی: در اصل انتخابی نداشتم، چون رفته رفته برای سطوح بالاتر انتخاب می‌شدم، به والیبال علاقمند شدم.

** بعد از رسیدن به هدف، همه چیز قشنگ می‌شود

فارس: با چه هدفی فعالیت در ورزش والیبال را آغاز کردید؟

مشتاقی: در ابتدا هدف خاصی نداشتم اما رفته رفته اهداف بزرگ‌تر در ذهن ایجاد شدند، بازی در لیگ برتر، سپس رسیدن به تیم ملی و رسیدن به بهترین عنوان‌ها اهدافی بود که برای من ایجاد شد.

فارس: چه مسیری را برای رسیدن به تیم ملی طی کردید؟

مشتاقی: اولین حضور من در تیم ملی در رده نوجوانان بود،‌ سپس برای رسیدن به تیم ملی بزرگسالان سختی زیادی کشیدم،‌ تیم ملی امید نداشتیم و باید در لیگ برتر عملکرد بسیار خوبی می‌داشتیم تا در بین بازیکنان دیده شویم و به تیم ملی دعوت شویم.

فارس: اولین حضورتان در تیم ملی چطور بود، چه حس و حالی داشتید؟

مشتاقی: سال گذشته اولین حضورم در تیم ملی بزرگسالان را تجربه کردم اما به دلیل کرونا مسابقات کنسل شد و تیم ملی اعزام نشد،‌ این اتفاق خیلی ناراحت‌کننده بود اما امسال حس و حال بسیار خوبی داشتم زیرا دوران سختی را پشت سر گذاشتم تا به نقطه دلخواهم رسیدم، بعد از رسیدن به هدف، همه چیز قشنگ می‌شود،‌ تلاش زیادی برای رسیدن به تیم ملی کردم.

فارس: از حضور در مسابقات بازی‌های کشورهای اسلامی بگویید، با کسب مدال تاریخ‌سازی کردید.

مشتاقی: بعد از ۵۶ سال در مسابقات بازی‌های کشورهای اسلامی به مدال رسیدیم و روی سکوی دوم قرار گرفتیم، این اتفاق بسیار زیبا بود،‌ همه بازیکنان به یکدیگر افتخار می‌کردند، حس و حال آن زمان قابل وصف نیست.

** اتفاق غیرممکن را انجام دادیم و لذت‌بخش بود

فارس: اولین مدال خود را کسب کردید، از این تجربه بگویید.

مشتاقی: بازی‌های کشورهای اسلامی اولین مسابقاتی بود که شرکت می‌کردم، هیجان اولین‌ها همراه من بود،‌ شرایط و جو مسابقات قشنگ و مثبت بود، بعد از کسب مدال نقره همه چیز زیباتر شد، دید مردم و جامعه نسبت به والیبال بانوان مثبت‌تر شد و باعث شدیم والیبال بانوان بیشتر دیده شود.

فارس: حضورتان در مسابقات آسیایی و بین‌المللی به عنوان یک بانوی ایرانی از نگاه سایر کشورها چگونه بود؟

مشتاقی: بار اولی نبود که در مسابقات بین‌المللی شرکت می‌کردیم اما کسب مدال نقره در بازی‌های کشورهای اسلامی نشان داد بانوان ایران در والیبال می‌توانند جزو قدرت‌ها شوند.

فارس: بعد از کسب مدال و تاریخ‌سازی چه حس و حالی داشتید؟

مشتاقی: همه بازیکنان بعد از کسب مدال ذوق داشتند، همه می‌خواستند گریه کنند،‌ حس و حال عجیبی بود که قابل وصف نیست، اتفاق غیرممکن را انجام دادیم و بسیار لذت‌بخش بود.

فارس: در مورد حضور با حجاب اسلامی در مسابقات مختلف برون‌مرزی صحبت کنید.

مشتاقی: تفاوت حجابی که بین ما و کشورهای دیگر وجود دارد، محسوس است،‌ درست است سختی کار ما بیشتر است اما کار ما ارزشمندتر دیده می‌شود.

** از نظر امکانات تفاوتی بین بانوان و مردان وجود ندارد

فارس: کار در رشته‌های گروهی سخت‌تر از رشته‌های انفرادی است؟ در این خصوص بگویید.

مشتاقی: تنها سختی رشته‌های گروهی این است که عملکرد بازیکنان روی سایر بازیکنان تأثیر می‌گذارد،‌ البته کمک کردن به یکدیگر باعث می‌شود، هر فرد عملکرد بهتری داشته باشد، به نظر من نکات مثبت بیشتر از سختی‌ها و شرایط بهتر است.

فارس: تفاوتی بین توجه یا امکانات و تجهیزات بین آقایان و بانوان وجود دارد؟ 

مشتاقی: فدراسیون والیبال برای بانوان کمپ جداگانه‌ای دارد،‌سالن وزنه و سالن توپی داریم،‌ امکانات خوبی داریم و همه چیز در دسترس است،‌ از نظر امکانات و تجهیزات تفاوتی بین مردان و بانوان نیست.

فارس:و حرف پایانی؟

مشتاقی: نوجوانان و جوانان هر هدف و خواسته‌ای که دارند را نباید هیچ وقت رها کنند و قطعا توانایی رسیدن به هدفی که به آن فکر می‌کنند را دارند، نباید در میانه مسیر ناامید شد؛ والیبال بانوان به نقطه‌ای رسیده که ظرفیت و خودباوری زیادی را در خود می‌بیند و بیشتر از همیشه نیاز به حمایت و ورود اسپانسر دارد، پخش زنده و تبلیغات تلویزیونی می‌تواند در این زمینه تأثیرگذار باشد.

پایان پیام/۶۳۰۹۰/آ

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول