اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  هرمزگان

طرح ملی ارتقای کیفیت فرآورده‌های پالایشگاه نفت بندرعباس فردا کلید می‌خورد

همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر و چهل و چهارمین سالروز پیروزی انقلاب، مرحله اجرایی ساخت طرح ملی ارتقای کیفیت فرآورده ای نفتی سنگین پالایشگاه نفت بندرعباس آغاز می شود.

طرح ملی ارتقای کیفیت فرآورده‌های پالایشگاه نفت بندرعباس فردا کلید می‌خورد

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، طرح ملی ارتقای کیفیت محصولات سنگین با محوریت تولید کک اسفنجی پالایشگاه بندرعباس از طرح‌های اولویت دار وزارت نفت است که با استفاده از دانش فنی بومی در راستای کاهش تولید، بهبود کیفیت نفت کوره و تبدیل آن به محصولات با ارزش افزوده بیشتر اجرا می شود.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت بندرعباس در این باره گفت: طرح ملی ارتقای کیفیت محصولات سنگین پالایشگاه بندرعباس از طرح‌های عظیم اقتصادی، ملی، پیشران، زیرساختی، روزآمد و مبتنی بر آینده نگری است که با اعتبار 2 میلیارد و 200 میلیون یورو در مدت 42 ماه اجرا می شود و شامل سه طرح ساخت 14 واحد فرآیندی جدید، ساخت واحد های جانبی مورد نیاز و مجتمع روغن سازی تولید روغن های پایه گروه 2 و 3 است.  

هاشم نامور با اشاره به اهمیت اجرای این طرح افزود: اجرای این طرح موجب کاهش تولید و بهبود کیفیت نفت کوره و افزایش تولید فرآوردهای با ارزش افزوده بیشتر مطابق با استانداردهای روز ، بی نیاز شدن کشور از واردات محصولات استراتژیک کک اسفنجی و روغن های پایه گروه 2 و 3 ، پیشگیری از خروج ارز از کشور و قطع وابستگی و خنثی سازی تحریم ها، ایجاد اشتغال، ارتقای سطح دانش و تجربه، بهبود کیفیت کلیه محصولات و همچنین افزایش بهره وری و عملکرد اقتصادی می شود. 

وی با اشاره به اجرای طرح ارتقای کیفیت محصولات سنگین بر اساس دانش فنی داخلی در پالایشگاه نفت بندرعباس تصریح کرد: با بومی سازی فناوری و تامین دانش تولید کک اسفنجی، امروز جمهوری اسلامی ایران جزء هفت کشور صاحب دانش فنی در این زمینه است و بر اساس این طرح سالانه در پالایشگاه نفت بندرعباس 500 هزار تن روغن های پایه گروه 2 و 3 و همچنین 300 هزار تن کک اسفنجی مورد نیاز کشور تولید و سالانه از خروج میلیون‌ها دلار جلوگیری می شود. 

مدیرعامل شرکت پالایش نفت بندرعباس گفت: یکی از اهرم های فشار اقتصادی به کشور، تحریم واردات کک اسفنجی مورد نیاز صنعت آلومینیوم سازی با توجه به نبود دانش فنی لازم برای تولید این ماده استراتژیک در کشور بود که در این راستا با اتکاء به توان داخلی و همکاری پژوهشگاه صنعت نفت و انجام مطالعات و آزمایشهای متعدد، با طراحی الگوی پالایشی جدید، دانش تولید کک اسفنجی به عنوان یکی از فرآیندهای پیچیده صنعت پالایش نفت همراه با ارزیابی زیست محیطی بومی سازی شد. 

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول