اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  قم

رفع مشکلات جامعه اسلامی نیازمند استخراج و پیاده‌سازی نظام‌های قرآنی است

رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم بر استخراج نظام‌های اجتماعی، اقتصادی و سیاسی از قرآن کریم برای رفع مشکلات ایران اسلامی تاکید کرد و گفت: علوم انسانی که امروز در دانشگاه‌ها تدریس می‌شود برگرفته از مفاهیم غربی است درحالی‌که جامعه اسلامی نیازمند علوم انسانی اسلامی برگرفته از قرآن است.

رفع مشکلات جامعه اسلامی نیازمند استخراج و پیاده‌سازی نظام‌های قرآنی است

به گزارش خبرگزاری فارس از قم،  مراسم افتتاحیه بخش معارفی، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه چهل و پنجمین دوره مسابقات قرآن کریم سازمان اوقاف و امور خیریه ظهر امروز در سالن همایش‌های آستان مقدس امامزاده شاه سید علی(ع) برگزار شد.

حجت الاسلام سید محمد نقیب رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در این مراسم با بیان اینکه آموزه‌های قرآن باید به صورت کاربردی در جامعه پیاده‌سازی شود، عنوان کرد: علوم انسانی که امروز در دانشگاه‌ها تدریس می‌شود برگرفته از مفاهیم غربی است درحالی‌که افرادی باید به دنبال استخراج علوم انسانی اسلامی باشند و علوم انسانی برگرفته از قرآن را به جامعه ارائه دهند چراکه قرآن کریم تبیین کننده همه چیز و بیانی برای مردم است.

وی با تاکید بر اینکه ما به دنبال استخراج نظام‌های قرآنی هستیم، عنوان کرد: قرآن دارای نظام‌های اقتصادی و سیاسی است و امروز که نظام اسلامی ایران برای رسیدن به حکومت مهدوی تشکیل شده است ما نیازمند اصول اقتصادی مبتنی بر قرآن کریم هستیم.

نقیب بر لزوم استخراج نظام خانواده از قرآن کریم تاکید کرد و گفت: آموزه‌های بسیاری در قرآن کریم وجود دارد که با استفاده از آن می‌توانیم آمار طلاق و مشکلات خانوادگی را در جامعه کاهش دهیم اما باید علوم انسانی اسلامی را استخراج و آن‌ها را در اختیار جامعه قرار دهیم و آموزه‌ها را کاربردی کنیم.

وی با بیان اینکه دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم آماده است از ظرفیت‌های موجود برای استخراج نظام‌های قرآنی استفاده کند، عنوان کرد: در این راستا همایشی بین‌المللی پیش‌بینی شده است که به زودی برگزار خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم از تمدن‌سازی به‌عنوان یکی از اولویت‌های مهم انقلاب اسلامی نام برد و عنوان کرد: تحقق تمدن‌سازی نیازمند پیاده‌سازی آموزه‌های قرآن، نهج‌البلاغه و سیره زندگی اهل‌بیت(ع) است. 

وی ادامه داد: مفاهیمی که امروز از قرآن استخراج می‌کنیم اگر در یک خط مستقیم قرار گیرد که ما به تمدن‌سازی و حکومت مهدوی رساند آن وقت کار را درست انجام دادیم اما اگر پژوهش‌ها به صورت پراکنده انجام شد و نتوانستیم به هم‌افزایی و تمدن‌سازی برسیم کار ما اشکال دارد.

نقیب با تاکید بر اینکه خروجی خط‌دهی به پژوهش‌ها و تحقیقات باید تاثیر مثبت در جامعه و حرکت به سمت تمدن نوین اسلامی باشد، مطرح کرد: انسجام  و وحدت در هر عرصه‌‌ای که محقق شود موجب پیشرفت و تعالی خواهد بود.

پایان پیام/78023

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول