اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

دفاتر منطقه ای  /  آسیای مرکزی و روسیه

ایجاد 200 هزار نهاد اقتصادی در ازبکستان در سال 2022

رئیس جمهور ازبکستان بر کاهش فقر و تامین رفاه اجتماعی مردم این کشور تاکید کرد و گفت: در سال گذشته میلادی حدود 200 هزار نهاد اقتصادی ایجاد و فعالیت 10 هزار کارخانه توسعه و ظرفیت تولیدی 11 هزار کارخانه احیا شده است.

ایجاد 200 هزار نهاد اقتصادی در ازبکستان در سال 2022

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در تاشکند، «شوکت میرضیایف» رئیس جمهور ازبکستان در نشست ویدئویی به موضوع کاهش فقر، ایجاد اشتغال برای مردم و حمایت از صنایع کوچک و کاهش فقر و تامین رفاه اجتماعی مردم این کشور تاکید کرد.

رئیس جمهور ازبکستان اظهار داشت: هدف اصلی سیاست اجتماعی-اقتصادی کشورمان افزایش اشتغال و کاهش فقر است. در نتیجه اقدامات انجام شده در سال گذشته میلادی نرخ فقر از 17 به 14 درصد کاهش یافت. یک میلیون نفر از طریق آموزش حرفه‌ای و توسعه کارآفرینی از فقر خارج شدند.

به گفته وی، در سال گذشته میلادی حدود 200 هزار نهاد اقتصادی ایجاد و فعالیت 10 هزار واحد کارخانه توسعه و ظرفیت تولیدی 11 هزار کارخانه احیا شده است.

در این نشست برنامه‌هایی برای اشتغالزایی و حمایت از صنایع کوچک در سال جاری میلادی مورد بررسی قرار گرفت.

میرضایف خاطرنشان کرد: عامل اصلی کاهش فقر ایجاد اشتغال و حمایت از صنایع کوچک در سال جاری میلادی است. بدین دلیل در چارچوب اصلاحات اداری، 5 اداره مسئول کاهش فقر به یک سیستم واحد تبدیل شدند. تمام امکانات سازمانی و مالی در اختیار وزارت جدید قرار گرفته است. از این به بعد آمار منابع کار و بیکاری و حمایت از اشتغال و توسعه کارآفرینی در محله‌ها در چارچوب یک وزارتخانه انجام خواهد شد.

رئیس جمهور ازبکستان در این نشست همچنین وظایف طراحی دقیق و تصویب برنامه اشتغال برای سال 2023 میلادی را در مورد هر ناحیه بر عهده مسئولان گذاشت.

وی با اشاره به ابعادی که باید مورد توجه قرار گیرد، گفت: پیش از هر امری با هدف تشویق بیش از پیش کارآفرینی خانواده مقدار حمایت‌های مالی افزایش خواهد یافت. در سال 2022 میلادی در این زمینه معادل 885 میلیون و 529 هزار دلار اختصاص یافت. در سال جاری میلادی برای برنامه کارآفرینی خانوادگی معادل یک میلیارد و 63 میلیون دلار اختصاص خواهد یافت.

میرضیایف ادامه داد: کشاورزی یکی دیگر از منابع مهم اشتغال است. طی دو سال گذشته بیش از 200 هزار هکتار زمین بین مردم توزیع شد که بیش از کل مساحت مزارع پنبه و غلات استان «سمرقند» است.

رئیس جمهور ازبکستان تاکید کرد: با وجود این امر در مناطق به صورت نامنظم سازماندهی می‌شوند و محصولات به روش کشت کلان کشت نمی‌شود.

در این ارتباط میرضیایف دستور داد تا زمین ها را میان مردم در محل‌های مناسب توزیع کنند و در این زمین‌ها محصولات مورد تقاضا در بازار را کشت کنند.  

وی همچنین گفت که با استفاده موثر از این زمین‌ها می‌توان به ارزش یک میلیارد دلار محصولات تولید کرد.

رئیس جمهور ازبکستان در پایان به وزارت کاهش فقر و اشتغال دستور داد تا با همکاری اتاق بازرگانی و صنایع برنامه توسعه کارافرینی در هر ناحیه را تنظیم کند.

پایان پیام/ح

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول