اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  غرب آسیا

واکنش ترکیه به جلد «اکونومیست» برای «سلطان اردوغان»

رئیس مرکز ارتباطات ریاست جمهوری ترکیه از جلد مجله «اکونومیست» درباره «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور این کشور شدیداً انتقاد کرده و آن را «تبلیغات گستاخانه» خواند.

واکنش ترکیه به جلد «اکونومیست» برای «سلطان اردوغان»

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «فخرالدین آلتون» رئیس مرکز ارتباطات ریاست جمهوری ترکیه به طرح جلد مجله «اکونومیست» درباره «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور این کشور واکنش نشان داد.

طبق گزارش خبرگزاری «آناتولی»، آلتون روز گذشته (پنج‌شنبه، ۱۹ژوئیه) در توئیتی نوشت: بنا به خواست خود پایان دموکراسی ترکیه را با الفاظ رکیک، اطلاعات نادرست و تبلیغات گستاخانه اعلام می‌کنند».

او در ادامه می‌نویسد: این مجله باری دیگر تصویر خود از ترکیه را بر اساس جهل فکری کسل‌کننده‌ و تکراری‌اش، آن هم به طور عمدی با گفتن این جمله که «دوباره شروع کرده‌اند»، به نمایش گذاشت.

آلتون افزود: «‌شاید آن‌ها با تکنیک‌های بازاریابی و انتشار تیترهای افراطی و تصاویر تحریک آمیز، بدین شکل قادر به فروش به اصطلاح مجلات خود شده‌اند، اما باید به خوانندگان یادآوری کنیم که این روزنامه‌نگاری جعلی و مبتنی بر تبلیغات ارزان و اطلاعات نادرست است».

رئیس مرکز ارتباطات ریاست جمهوری ترکیه با اذعان به اینکه «مردم ترکیه بارها تعهد خود را به دموکراسی، برابری و آزادی نشان داده‌اند»، گفت: «نظام سیاسی ترکیه مصیبت‌های زیادی از جمله کودتای شکست‌خورده ۱۵ جولای ۲۰۱۶ که طی آن مردم خونشان را در راه حفظ دموکراسی فدا کردند، پشت سر گذاشته است».

او درباره هدف دست اندرکاران مجله اکونومیست، نوشت: «این عمدتاً به دلیل نفرت غیرقابل توضیح و پایان ناپذیر آن‌ها از رئیس جمهور منتخب دموکراتیک ما است که با ورود به هر انتخاباتی پیروز شده است».

مجله اکونومیست که از پرتیراژترین رسانه‌های انگلیس به شمار می‌رود، در شماره اخیر خود به انتقاد از حکمرانی «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه و پیروزهای مکررش در انتخابات‌های این کشور، تصویری از او را با تیتر «دیکتاتوری قریب الوقوع ترکیه» منتشر کرد.

این در حالی است که پیش‌تر، اردوغان تعامل با مجله اکونومیست را به خاطر انتقاد روزنامه‌نگاران آن از سیاست‌هایش در ترکیه لغو کرده بود. پایگاه خبری «العین» در این باره گزارش داده بود: دولت اردوغان نام ۱۶۷ روزنامه‌نگار را در لیست انتظار و بررسی خود قرار داد؛ امری که باعث می‌شود تا ترکیه به یکی از بزرگ‌ترین زندان‌های روزنامه‌نگاران در جهان طی سال‌های اخیر تبدیل شود.

پایان پیام/م

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول