اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

اقتصادی  /  اقتصاد بین الملل

قطر:سال‌های آینده برای اروپا کمبود گاز آسان نخواهد بود

وزیر انرژی قطر با بیان اینکه طی سال‌های پیش رو مقادیر بیش‌تر گاز وارد بازار جهانی نخواهد شد، گفت که سال‌های آتی برای اروپا آسان نخواهد بود.

قطر:سال‌های آینده برای اروپا کمبود گاز آسان نخواهد بود

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از الشرق، «سعد بن شریده الکعبی» وزیر انرژی قطر عصر امروز در مجمع جهانی انرژی در ابوظبی گفت که با حل شدن وضعیت کنونی(مساله جنگ اوکراین) گاز روسیه به اروپا بازخواهد گشت.

الکعبی امروز شنبه تاکید کرد: تا سال ۲۰۲۷ مقادیر بیش‌تری گاز وارد بازار نخواهد شد؛ بنابراین سال‌های آتی برای اروپا آسان نخواهد بود.

الکعبی در سخنان صبح امروز شنبه خود در مجمع جهانی انرژی هم گفته بود که غرب در خصوص مساله اکتشاف نفت و گاز در قاره آفریقا منصفانه برخورد نمی‌کند.

وی افزود: جهان برای مدت طولانی به گاز طبیعی نیاز خواهد داشت و نیاز به سرمایه‌گذاری بیشتر برای حفظ امنیت عرضه و قیمت‌های قابل قبول در طول انتقال جهانی انرژی وجود دارد.

الکعبی اکتبر گذشته اعلام کرده بود که کشورش با استفاده از توسعه قابل توجه خود در تولید گاز طبیعی مایع، به دنبال تبدیل شدن به بزرگترین تاجر سوخت مایع در جهان است.

الکعبی در بیانیه‌ای به خبرگزاری بلومبرگ مستقر در آمریکا گفت: من معتقدم که ما به یکی از بزرگترین تاجران گاز طبیعی مایع در جهان تبدیل خواهیم شد، اگر اصلاً بزرگ‌ترین صادر کننده نباشیم، آرزوی ما همین است.

قطر یکی از بزرگترین تولیدکنندگان گاز طبیعی مایع در جهان است. امارات نیز یکی از اعضای تولیدکننده نفت سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) است که تلاش می کند تمرکز خود را بر بازار گاز افزایش دهد، زیرا اروپا به دنبال جایگزینی واردات انرژی روسیه پس از کاهش عرضه از زمان اعمال تحریم های غرب علیه مسکو به دلیل بحران اوکراین است.

هفتمین نشست سالانه مجمع جهانی انرژی که توسط شورای آتلانتیک(سال ۲۰۲۳) سازماندهی شده است، به عنوان بخشی از فعالیت‌های هفته پایداری ابوظبی با حضور مقامات حوزه انرژی در جهان و به منظور تدوین دستور کار انرژی برای سال آینده و وضعیت انتقال انرژی جهانی برگزار می‌شود.

خبرگزاری دولتی امارات(وام) نوشت: مجمع جهانی انرژی 2023 به طور خاص بر چالش‌های مدیریت اولویت‌های امنیت انرژی، تلاش‌ها برای حذف انتشار کربن، حمایت از تلاش‌ها برای اقدامات اقلیمی و تعهدات کشورها برای رسیدن به صفر خالص در انتشار کربن تمرکز دارد.

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول