اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  مازندران

‌خبر خوب| کاهش ضایعات مرکبات به روش گرمادرمانی

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی مازندران گفت: گرمادرمانی مرکبات شیوه‌ای برای کاهش ضایعات این محصول محسوب می‌شود.

‌خبر خوب| کاهش ضایعات مرکبات به روش گرمادرمانی

حسن رزاقی مدیر باغبانی جهاد کشاورزی مازندران امروز درباره کاهش ضایعات مرکبات مازندران در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در استان مازندران، اظهار کرد: گرمادرمانی مرکبات شیوه‌ای برای کاهش ضایعات این محصول محسوب می‌شود.

وی افزود: گرمادرمانی شیوه‌ای در انبارداری مرکبات است که قارچ‌ها را از بین می‌برد.

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی مازندران بیان کرد: البته موضوع مهم در گرمادرمانی این است که باید محصول مرکبات دمای استاندارد و مدت زمان کوتاه قرار گیرد و اقدامات لازم برای ضدعفونی انجام شود.

رزاقی با اعلام اینکه گرمادرمانی شیوه پیشگیرانه‌ای برای جلوگیری از ضایعات مرکبات است، اضافه کرد: دمای آب در این روش بسیار مهم است که کار حرفه‌ای و تخصصی است.

وی یادآور شد: این روش توسط سورتینگ‌داران طی سال‌های اخیر اتجام می‌شود که اگر با رعایت شیوه اصولی و علمی و توجه به بحث دمای آب باشد تاثیر قابل توجه در کاهش ضایعات میوه داشته باشد. 

به گزارش فارس، بهره‌گیری از شیوه نسبتا جدید گرمادهی در سورتینگ‌ها، ضایعات مرکبات را تاحد قابل توجهی کاهش داده و همچنین ماندگاری مرکبات پس از برداشت را تا پایان فصل بهار افزایش می‌دهد.

پایان پیام/۸۶۰۳۴/ج

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول