اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  مرکزی

جوان نخبه اراکی موفق به بومی‌سازی سامانه آموزش الکترونیکی شد

مهندس جوان و نخبه اراکی برای نخستین بار در کشور موفق به بومی‌سازی سامانه آموزش الکترونیکی شد.

جوان نخبه اراکی موفق به بومی‌سازی سامانه آموزش الکترونیکی شد

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، کیارش آقاخانی جوان نخبه و فارغ‌‌التحصیل رشته کارشناسی ارشد رشته کامپیوتر است که در سال 99 با همکاری تعدادی از دانشجویان نخبه اراک شرکت دانش بنیان «ایده پردازان کیان وندا اندیشه» را با هدف کارآفرینی در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات و نرم‌افزارهای رایانه‌ای راه‌اندازی و برای 7 نفر اشتغالزایی کرد.

این جوان با انگیزه با طراحی ایده «سامانه جامع مدیریت یادگیری الکترونیک آیریس» برای نخستین بار در کشور موفق به بومی‌سازی این سامانه شد.

کیارش آقاخانی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اراک خصوص تولید این محصول دانش بنیان می‌گوید: با استفاده از این سامانه تمام فرایند‌های آموزشی مدارس، دانشگاه‌‌ها، آموزشگاه‌های علمی، حوزه‌های علمیه، شرکت‌ها و سازمان‌ها و حتی افرادی که به صورت اختصاصی دوره آموزشی را فرا می‌گیرند اعم از ثبت‌نام، فعالیت‌های آموزشی، حل تمرین، برگزاری آزمون، گروه‌بندی، حضور و غیاب، صدور گواهی و دیگر فرایند‌های مرتبط با آموزش به صورت جامع امکان‌پذیر شده است.

 

وی جامع‌ بودن تمامی فرایند‌های آموزشی را از مزیت‌های این سامانه برشمرده و می‌افزاید: در حال حاضر فرایندهای آموزشی تمام سامانه‌ها به صورت جزیره‌ای است، اما این سامانه به صورت یکپارچه صفر تا صد مراحل آموزشی را زیرپوشش دارد.

نخبه اراکی ارائه خدمات با کیفیت و ارزان، امکان سفارشی سازی، طراحی رابط کاربری اختصاصی برای مشتریان، سهولت در دسترسی به واسطه پلتفروم وب و اپلی‌کیشن موبایل، استفاده از الگورتیم پیشرفته رمزنگاری به منظور امنیت بالا، تامین بانک اطلاعاتی کامل از ویدیوهای آموزشی، نمونه سوال، تمرین و... را از دیگر خدمات این سامانه برشمرد.

آقاخانی ادامه می‌دهد: در حال حاضر این سامانه به مرحله تجاری سازی رسیده و در برخی مدارس اراک، پارک علم وفناوری استان مرکزی، دانشگاه فنی و حرفه‌ای امیرکبیر و جهاددانشگاهی مورد استقبال قرار گرفته است.

وی همچنین از تولید محصول بومی برگزاری وبینار و وب کنفرانس آیریس و صفحه‌ساز ایریس توسط این شرکت دانش بنیان خبر داد و اظهار می‌کند: طراحی و پیاده سازی تمام نرم‌افزارها و سامانه‌‌های تحت وب، اندروید و IOS  ، طراحی و پیاده سازی اتوماسیون اداری و وب اپلیکیشن‌ها، طراحی و توسعه وب سایت و بهبود سئو از دیگر توانمندی‌های این شرکت دانش بنیان است.

 

این جوان اراکی با بیان اینکه به دلیل سرعت پایین اینترنت در ایران کیفیت کلاس‌های آنلاین تحت تاثیر قرار گرفته است، بیان می‌کند: در حال حاضر بسیاری از نرم‌افزارهای آموزشی خارجی و تجربه کاربری خوبی ندارند، در حالی که استفاده از سامانه‌های بومی که سرور آنها در داخل کشور است به راحتی می‌تواند از مشکلات مربوط به کلاس‌های آنلاین بکاهد.

آقاخانی توسعه بازاریابی و مارکتینگ، توسعه نیروی انسانی، همکاری با سازمان‌ها و ارگان‌های دولتی و صادرات محصول به کشورهای خارجی را از برنامه‌های آتی این شرکت دانش بنیان عنوان کرده و می‌گوید: متاسفانه حمایت از شرکت‌های دانش بنیان در بحث پرداخت تسهیلات با سختی‌هایی مواجه است که رفع این موانع می‌تواند به بهبود و ارتقای شرکت‌های دانش بنیان و نقش آفرینی این شرکت‌‌ها در توسعه اقتصاد کشور کمک کند.

وی افزود: قطعا پیاده‌ سازی این سامانه و کسب رتبه دانش بنیان بدون تلاش تیم فنی شرکت به ویژه علیرضا ربیعی امکان پذیر نبود که جا دارد در این فرصت از زحمات و تلاش‌های تمامی همکاران در به ثمر نشستن این ایده قدردانی کنم. به گزارش فارس، محصولات این شرکت دانش بنیان در سایت ekvan.ir قابل رویت است.
پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول