اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  علم و فن آوری جهان

کشف راهی برای جلوگیری از سرکش شدن سرطان/ با این روش مرگ و میر 90 درصد کاهش می‌یابد

دانشمندان مکانیسم کمک کننده به سرطان جهت پخش شدن در سراسر بدن افراد را شناسایی و به دنبال دارو جهت کنترل آن هستند.

کشف راهی برای جلوگیری از سرکش شدن سرطان/  با این روش مرگ و میر 90 درصد کاهش می‌یابد

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از ساینس تک دیلی، سرطان با رشد و گسترش کنترل نشده سلول های غیر طبیعی مشخص می شود و یکی از علل اصلی مرگ و میر در سراسر جهان است. برخی از انواع رایج سرطان عبارتند از سرطان سینه، سرطان ریه، سرطان پروستات و سرطان روده بزرگ.

یک تیم تحقیقاتی بین المللی هدفی برای تولید دارویی کشف کردند که می تواند از متاستازهای مرگبار (که عامل 90درصد مرگ و میر ناشی از سرطان هستند) جلوگیری کند.

بر اساس مطالعه ای که در مجله نیچر منتشر شده، یک تیم بین المللی از محققان مکانیسمی را شناسایی کرده اند که به سلول های سرطانی اجازه می دهد در سراسر بدن پخش شوند. آنها دریافتند که سلول‌های سرطانی وقتی توسط مایعات غلیظ‌تری احاطه می‌شوند سریع‌تر حرکت می‌کنند، این تغییر زمانی رخ می‌دهد که تخلیه لنفاوی توسط یک تومور اولیه مختل شود. این یافته‌ها هدفی جدید برای توقف متاستاز، که باعث 90درصد مرگ‌ومیرهای سرطانی شده را فراهم می‌کند.

جان دی لوئیس استاد دانشگاه آلبرتا، گفت: «این اولین بار است که ویسکوزیته مایع خارج سلولی با جزئیات بررسی می شود. اکنون که می دانیم ویسکوزیته مایع به سلول های سرطانی سیگنال می دهد که به روش خاصی حرکت کنند، می توانیم به طور بالقوه از داروها برای اتصال کوتاه آن مسیر سیگنالینگ استفاده کنیم و سلول های سرطانی را تشویق کنیم تا سرعت خود را کاهش دهند یا حتی ممکن است متوقف شوند.»

دانشمندان دقیقاً نشان دادند که سلول‌های سرطانی هنگامی که با ویسکوزیته افزایش یافته در مایع اطراف مواجه می‌شوند بیان ژن خود را تغییر داده و تهاجمی‌تر می‌شوند؛ حتی زمانی که ویسکوزیته را پایین می آورید، این سلول ها تهاجمی تر می مانند. وقتی این مسیر سیگنالینگ در سلول‌های سرطانی مختل می‌شود، توانایی آن‌ها برای فرار از جریان خون و متاستاز تغییر می‌کند.

این سومین مقاله ای است که این تیم تحقیقاتی بین المللی منتشر کرده است. لوئیس اعلام کرده که به محض شناسایی یک هدف درمانی جدید، تولید و آزمایش یک دارو ممکن است 10 تا 15 سال طول بکشد.

 

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول