اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

اقتصادی  /  اقتصاد بین الملل

افزایش مصرف زغال سنگ در کشوری که پیش از این دشمن زغال بود

مصرف زغال سنگ در آلمانی که تا پیش از این می‌خواست مصرف سوخت‌های فسیلی را کنار بگذارد، چند برابر شده و آلودگی هوا در این کشور با هند و آفریقای جنوبی برابری می‌کند.

افزایش مصرف زغال سنگ در کشوری که پیش از این دشمن زغال بود

به گزارش خبرنگار اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از بلومبرگ، کمبود گاز و افزایش قیمت برق، آلمان را مجبور کرده تا علی‌رغم ابراز تعهد به مقابله با تغییرات آب و هوایی و کنار گذاشتن سوخت‌های فسیلی مصرف زغال سنگ را افزایش دهد.

سرعت مصرف زغال سنگ در آلمان به عنوان بزرگ‌ترین اقتصاد اروپا به بالاترین میزان در 6 سال گذشته رسیده و این در حالی است که دولت این کشور رویای کنار گذاشتن سوخت‌های فسیلی را در ذهن خود می‌پروراند. برای سال آینده هم آلمان یکی از معدود کشورهایی است که مصرف زغال سنگ را افزایش خواهد داد.

در واقع دولت آلمان در دو راهی کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی و تضمین تامین انرژی برای مردمش، راه دوم را برگزید و تعدادی از نیروگاه‌‌‌‌‌های زغال‌سنگ‌سوز خود را به راه انداخت.

آژانس بین‌المللی انرژی گزارش داده که اگرچه تعدادی از کشورها به شکلی محدود نیروگاه‌‌‌‌های زغال‌سنگ‌سوز خود را به راه انداختند، اما آلمان تنها کشوری است که نیروگاه‌های زغال سنگ سوز خود را به شکل گسترده وارد مدار کرده و 10 هزار مگاوات از آنها تولید نیرو دارد.

آمارهای موسسه الکتریسیتی مپس، حاکی از آن است که مصرف زغال سنگ در آلمان طی ماه گذشته چند برابر شده و میزان آلودگی هوا در این کشور به سطوحی شبیه به آفریقای جنوبی و هند رسیده است.

بنا به اعلام دفتر آمار فدرال آلمان، این کشور هم‌اکنون یک سوم از کل برق موردنیاز خود را از نیروگاه‌های زغال سنگ سوز تامین می‌کند و در سه ماهه سوم سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته مصرف زغال سنگ در این کشور 13.3 درصد بالا رفته است.

اگرچه کمبود گاز یکی از دلایل عقب‌گرد آلمان به سمت زغال سنگ است، اما خروج نیروگاه‌های هسته‌ای فرانسه از مدار هم یکی دیگر از دلایل کمبود برق در آلمان است. ممکن است طی سال جاری به خاطر کمبود برق در فرانسه برای نخستین بار در 32 سال گذشته، آلمان به صادرکننده صرف برق به فرانسه تبدیل شود. 

گویلائوم پرِت، مدیرعامل موسسه پرت، می‌گوید: به احتمال زیاد دولت آلمان مجبور می‌شود تعطیلی نیروگاه‌های آلاینده این کشور را به تاخیر انداخته و تا سال 2024 آنها را عملیاتی نگه دارد.

پایان پیام‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول