اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  دانشگاه

دانشگاه‌های فنی و مهندسی نتوانسته‌اند ارتباط بین صنعت و دانشگاه را ایجاد کنند

رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: دانشگاه‌های فنی و مهندسی به خوبی نتوانسته‌اند ارتباط بین صنعت و دانشگاه را ایجاد کنند.

دانشگاه‌های فنی و مهندسی نتوانسته‌اند ارتباط بین صنعت و دانشگاه را ایجاد کنند

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از سازمان امور دانشجویان،  هاشم داداش‌پور رئیس سازمان امور دانشجویان ضمن بازدید از دانشکده فنی و مهندسی گرمسار در نشست با هیئت رئیسه این دانشگاه گفت: همه دانشگاه‌ها چرخه‎‌ عمری دارند که بر اساس آن جوانی و حرکت در مسیر رشد را تجربه می‌کنند. بنده تا کنون به اغلب دانشگاه‌های کشور سفر کرده‌ام، دانشگاهی همچون دانشگاه گرمسار که آموزش عالی در آن جریان دارد و قدمت آن به ده سال می‌رسد به نظر بنده پیشرفت خوبی داشته است. 

داداش‌پور با بیان اینکه باید از ظرفیت صنعت‌گران برای درآمدزایی در دانشگاه استفاده کرد، ادامه داد: اگر دانشکده فنی و مهندسی گرمسار بخواهد بیش از گذشته پیشرفت داشته باشد باید به این عرصه ورود پیدا کند. منابع دولتی برای انجام کارهای بزرگ کافی نیست و در این راستا لازم است تا  مجموعه دانشگاه‌ها به درآمد‌زایی بپردازند. 

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: تعداد داوطلبان  کنکور تجربی  حدود ۶۰۰ هزار نفر هستند در حالی که میزان تقاضا به مجموعه دانشگاه‌های علوم پزشکی  حدود ۳۷ هزار نفر است و اگر این تعداد نیز در  دانشگاه های غیر انتفاعی و آزاد مشغول به تحصیل شوند تنها حدود ۱۲ درصد از تقاضای قبل پاسخ  داده می‌شود و این نشان می‌دهد که بخش مهمی از میزان تقاضا پاسخ داده نمی‌شود در حالی که بخشی از این دانشجویان نخبگان کشور محسوب می‌شوند که امکان راه‌یابی به حوزه  فنی و مهندسی را نیز ندارند در صورتی که رشته‌های فنی و مهندسی و علوم پایه برای پیشرفت کشور بسیار مهم هستند. 

داداش پور با اشاره به اینکه دانشگاه‌های فنی و مهندسی به خوبی نتوانسته‌اند ارتباط بین صنعت و دانشگاه را ایجاد کنند، اظهار کرد: با توجه به این موضوع و میزان تمایل در جامعه نسبت به رشته‌های فنی و مهندسی  تغییر پیدا کرده است در حالی که این‌گونه نیست و رشته‌های فنی و مهندسی درآمدزاترین رشته‌های دنیا هستند.

معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری در پایان خاطر نشان کرد: اگر دانشگاه‌ها موضوع اشتغال‌پذیری را جدی بگیرند، اشتیاق دانشجویان به ورود به حوزه فنی و مهندسی نیز افزایش می‌یابد، بنابراین اتصال دانشگاه‌ها به حوزه فناوری و دانش‌بنیان بسیار اهمیت دارد. در این راستا به هر میزان به شناسایی صنایع مرتبط با رشته و ارتباط با آن‌ها بپردازید میزان اشتیاق دانشجویان برای ادامه تحصیل در رشته‌های فنی و مهندسی نیز افزایش می‌یابد. 

گفتنی است؛ مراسم عملیات کلنگ زنی خوابگاه دانشجویی متاهلین و مرکز تندرستی و مشاوره دانشجویی دانشکده فنی و مهندسی گرمسار نیز با حضور معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان انجام شد.

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول