اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  مرکزی

وزیر میراث فرهنگی: بازار اراک برای نگهداری و مرمت نیازمند اعتبارات است

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: بازار اراک برای نگهداری و مرمت نیازمند اعتبارات است ضمن اینکه در این راستا بخش‌هایی که در حال تخریب هستند باید در اولویت قرار گیرند.

وزیر میراث فرهنگی: بازار اراک برای نگهداری و مرمت نیازمند اعتبارات است

 به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، عزت الله ضرغامی ظهر امروز در جریان بازدید از بازار تاریخی اراک و مدرسه سپهداری با تأکید بر ضرورت مرمت اماکن ناامن در بازار تاریخی اراک، اظهار کرد: بازار اراک، به معنای خاص معماری همچنین به لحاظ وسعت و تنوع کاربری ها دارای وضعیت فوق‌العاده‌ای و در نوع خود بی‌نظیر است.

وی تصریح کرد: بازار اراک برای نگهداری و مرمت نیازمند اعتبارات است ضمن اینکه در این راستا بخش‌هایی که در حال تخریب هستند باید در اولویت قرار گیرند.

وزیر میراث فرهنگی با اشاره به اینکه بازار تاریخی اراک ثبت ملی شده،خاطرنشان کرد: بازار اراک  از بهترین بناهای تاریخی و میراث فرهنگی ارزشمند کشور به شمار می‌رود که حفظ و مرمت آن نیازمند اعتبارات لازم است.

ضرغامی اظهار داشت: متأسفانه اعتبارات لازم در برای بخش میراث فرهنگی در حدّ اعتبارات جاری وزارتخانه نیست و در این راستا باید دستگاه های مختلف همکاری لازم را بعمل آورند.

وی عنوان‌ کرد: بازار اراک نیازمند توجه خاص است ومعماری‌ها، نماسازی ها، کاروانسراها و حجره‌های این بنای تاریخی، بر ضرورت حفظ آن می افزاید.

وزیر میراث فرهنگی در خصوص مدرسه علمیه سپهداری در بازار تاریخی اراک نیز گفت: مرحوم حاج عبدالکریم حائری یزدی ۱۶ سال در این حوزه به درس و بحث می‌پرداختند و با توجه به اینکه حجره طلبگی حضرت امام خمینی(ره)نیز در این مدرسه واقع شده، دارای جایگاه ویژه علمی و انقلابی است.

ضرغامی در خصوص حمام چهار فصل اراک نیز  بیان کرد: بواقع مشابه این حمام در نقطه‌ای دیگر از ایران وجود ندارد.

ضرغامی اظهار داشت: این حمام دارای معماری بسیار خاصی است همچنین در این مجموعه برای ارامنه نیز یک حمام احداث شده که در جای دیگروجود ندارد.

وی تصریح کرد: در این حمام بهترین کاشی‌کاری ها با معماری مطلوب صورت گرفته و احداث  حمامی ویژه ارامنه توسط مسلمانان، از برجستگی های میراث فرهنگی ناملموس محسوب می‌شود.

وی خاطرنشان ساخت: عموماً توجه‌ها به سمت میراث فرهنگی ملموس می‌باشد این در حالی است که میراث معنوی و ناملموس از ویژگی‌های ارزشمند و اهمیت بالایی برخوردار است.

وزیر میراث فرهنگی افزود: میراث فرهنگی بهترین بهانه و ابزار برای انسجام ملی، هویت ملی و وحدت ایرانیان و عاملی مهم در جهت دوری از تفرقه همچنین گسل‌های مد نظر دشمن به شمار می‌رود.

به گفته وی شهر اراک به لحاظ میراث‌فرهنگی دارای وضعیتی فوق‌العاده و دارای بخش عظیمی از فرهنگ اسلامی،شیعی و انقلابی است.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول