به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد، صبح امروز علی مستوفیان، مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان شمالی در جلسه برگزاری جشنواره استانی غذا اظهارکرد: این جشنواره ۲۲ آذرماه در سه بخش آش، نان و دسر با حضور مسئولان، هنرمندان، داوران و شرکتکنندگان در دانشگاه آزاد بجنورد برگزار میشود.
وی با اشاره به استفاده از ظرفیت جوامع روستای در برگزاری این جشنواره، گفت: ایجاد شور و نشاط اجتماعی، معرفی آداب و رسوم سنتی، برندسازی خوراک در گردشگری خراسان شمالی و توسعه گردشگری خانواده محور را از اهداف این جشنواره برشمرد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان شمالی افزود: این جشنواره با مشارکت دانشگاه آزاد واحد شهرستان بجنورد برگزار خواهد شد.
وی گفت: تاکنون قورمه، قابلی، انواع نانها، روغن زرد، کشک، قرهقروت و شیره انگور خراسان شمالی بهعنوان میراث ناملموس در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.
پایان پیام/ز