اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  خراسان رضوی

توصیه های تغدیه ای در بیماران مبتلا به آنفلوانزا و سرما خوردگی

عضو هیأت علمی گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مصرف غذاهای آبکی، مرکبات و نوشیدنی‌های گرم در بهبود علائم بیماری آنفلوانزا تاثیر دارد.

توصیه های تغدیه ای در بیماران مبتلا به آنفلوانزا و سرما خوردگی

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، مریم خسروی اظهار کرد: مصرف غذاهای آبکی، مرکبات و نوشیدنی‌های گرم در  بهبود علائم بیماری آنفلوانزا تاثیر دارد.

عضو هیأت علمی گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: مصرف بالای میوه‌ها و سبزی‌ها به‌ویژه مرکبات (پرتقال، نارنگی، لیمو شیرین و گریپ ‌فروت)، سبزی خوردن، انواع کلم به‌ویژه بروکلی، بامیه، کدو قلمی و حلوایی، گوجه فرنگی، اسفناج و شلغم و پرهیز از خوردن غذاهای ناسالم مانند فست‌فودها و انواع اسنک، چیپس، پفک، شکلات و آبنبات و کاهش مصرف غذاهای شکر افزوده مانند نوشابه‌ها و شربت‌ها و همچنین کاهش مصرف روغن‌های مایع گیاهی به خصوص روغن کانولا و زیتون و نیز اجتناب از مصرف غذاهای سرخ شده در زمینه پیشگیری از بیماری آنفلوآنزا بسیار مؤثر است.

وی اضافه کرد: در کنار موارد اشاره شده داشتن رژیم غذایی متعادل و متنوع بسیار مهم است و باید مصرف همه غذاهای سالم به اندازه کافی در برنامه غذایی روزانه وجود داشته باشد.

عضو هیأت علمی گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه مصرف غذاهای آبکی و نوشیدنی‌های گرم در زمینه درمان بیماری آنفلوآنزا بسیار حائز اهمیت است، خاطرنشان کرد: در این خصوص مصرف انواع سوپ‌ها و مایعات گرم و بدون قند و شکر مورد تأکید است؛ همچنین بهتر است به جای ترکیباتی مانند شیر کاکائو، شیر موز و غیره از شیر ساده و کم چرب استفاده شود.

خسروی تصریح کرد: مصرف آب پرتقال، هویج و کرفس تنها در شرایط خاص زمان بیماری مناسب بوده و بهتر است که در زمان سلامتی از شکل معمولی سبزی‌ها و میوه‌ها استفاده کنیم تا از مزایای فیبرهای غذایی موجود در آنها بیشترین بهره‌وری و استفاده را داشته باشیم.

وی با ذکر این نکته که بیمار زمینه‌ای مانند دیابتی، قلبی و افراد با مشکلات قند خون و فشار خون که نوع تغذیه‌شان متفاوت‌تر از افراد عادی بوده باید طبق توصیه پزشک خود عمل کنند و از آنجایی که تغذیه بخشی از درمان است معتقدیم که باید این کار به شکل درست و طبق تجویز پزشک یا کارشناس متخصص تغذیه انجام شود.

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول