اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  خراسان رضوی

کمین مرگ در محور گناباد-قائن/ فرماندار گناباد: دو بانده‌شدن محور تا ۱۴۰۳ انجام می‌شود

جاده گناباد به قائن با حجم بالای عبور و مرور، عرض کم و پیچ‌های خطرناک بدلیل تصادفات متعددی که در طول این مسیر رخ می‌دهد از دیدگاه مردم گویا به جاده مرگ تبدیل شده است.

کمین مرگ در محور گناباد-قائن/ فرماندار گناباد: دو بانده‌شدن محور تا ۱۴۰۳ انجام می‌شود

به گزارش خبرنگار فارس از گناباد، حجم بالای عبور و مرور و پیچ‌های خطرناک و عرض کم جاده از مهمترین مشکلات جاده گناباد به قائن این محور پرتردد است و در کنار این مشکلات خطای انسانی در رانندگی از مهمترین علل تصادف در این محور است.

از ابتدای آبان ماه تا کنون بدنبال ۶ فقره تصادف در محور گناباد _قائن ۶ نفر جان باختند و ۱۱ مصدوم به بیمارستان علامه بهلول گنابادی منتقل شدند.

یکی از جوانان گنابادی در این زمینه به خبرنگار فارس می‌گوید : در صحنه تصادف هفته قبل که چهار عضو یک خانواده در تصادف خودروی سواری با اتوبوس جان باختند من حضور داشتم که به گفته شاهدین خطای انسانی یکی از علل این حادثه مرگبار بود.

 

وی در ادامه گفت : این محور پر تردد از سمت خضری دوبانده شده است و فقط محدوده ای که از سمت خراسان جنوبی وارد خراسان رضوی می شویم تا بیدخت جاده دوطرفه است که بیشترین حوادث را در این مسیر شاهد هستیم.

یکی از اهالی روستای نجم آباد که در این مسیر قرار دارد در گفتگو با فارس اظهار داشت: هفته ای نیست که در این مسیر شاهد تصادفات جانی و مالی نباشیم.

 

وی عنوان کرد: از چند سال قبل دو بانده شدن این مسیر ادامه دارد ولی همچنان به سرانجامی نرسیده است و چند نفر دیگر باید در این مسیر جان خود را از دست بدهند تا مسئولین برای اینجا اعتبار در نظر بگیرند؟

به نظر می رسد ضرورت انجام یک مطالعه میدانی حرفه ای برای توصیف دقیق علل و عوامل بروز این میزان تصادف و آمار بالای قربانیان ناشی از آن بیش از پیش مطرح است.

کارشناسان راهور اعتقاد دارند که این مسیر به دلیل عرض کم جاده و دو طرفه بودند باعث ایجاد حادثه می شود که هر چه سریع تر باید باند رفت احداث شود.

فرماندار گناباد در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس درباره عملیات بهسازی و دوبانده شدن محور گناباد_قائن گفت: ازسال ۱۳۹۸ این پروژه آغاز شده و تاکنون حدود ۵۰ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.

نصیری خاطرنشان کرد: جهت تکمیل ۳۱ کیلومتر باقیمانده از این پروژه ۴۰۰ میلیارد تومان اعتباردیگر پیش بینی شده است و تلاش می‌کنیم تا سال ۱۴۰۳ به بهره برداری رسد.

فرماندار گناباد با اشاره به پوشش خدمات اورژانس و امداد در محور گناباد_قائن افزود: در این مسیر و در محل روستای نجم آباد یک پایگاه اورژانس ۱۱۵ و هلال احمر مستقر شده است که امدادرسانی به مصدومان حوادث ترافیکی را انجام می دهند.

 

وی با اشاره به استفاده از ظرفیت امداد هوایی گناباد ادامه داد : بالگرد اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی گناباد تا شعاع ۱۵۰ کیلومتری به مصدومان حوادث ترافیکی در محورهای مواصلاتی به این شهرستان خدمات اورژانس ارائه می‌دهد.

 

جاده گناباد به قاین به دلیل این که جاده اصلی بوده و خراسان رضوی را به استان های جنوبی متصل می کند مسیر عبور خودروهای ترانزیتی است و تردد در آنها نسبت به جاده زیاد می باشد.

در کنار عوامل زمینه ساز حوادث جاده‌ای می توان به وضعیت و میزان ایمنی جاده، خودرو، فرهنگ رانندگی و رفع نقاط حادثه خیز این محور اشاره کرد.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول