اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  مرکزی

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: طرح امنیت غذایی به قانون تبدیل شد/ وجود ۴ میلیون بهره‌بردار در بخش کشاورزی

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: طرح امنیت غذایی و تولید که متشکل از ۱۵ ماده است با کمک همکاران در کمیسیون تبدیل به قانون شد و با تأیید شورای نگهبان پس از رفع ایرادات گرفته شده توسط مجمع می‌توانیم به رفع مشکلات این حوزه امیدوار بود.

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: طرح امنیت غذایی به قانون تبدیل شد/ وجود ۴ میلیون بهره‌بردار در بخش کشاورزی

به گزارش خبرگزاری فارس از ساوه، محمدجواد عسکری پیش از ظهر امروز در جشنواره ملی انار ساوه حوزه کشاورزی را دارای اهمیت بالایی برای هر کشور دانست و اظهار کرد: اتفاقات اخیر در دنیا نشان داد هر کشوری که در حوزه کشاورزی برنامه نداشته باشد آسیب خواهد داد لذا بخش کشاورزی از جمله بخش‌های با اهمیت کشور در حوزه درون‌زا است که می‌تواند به رشد اقتصادی کمک کند.

وی با بیان اینکه سرمایه‌گذاری در این بخش می‌تواند بیش از سه برابر صنعت بازدهی داشته باشد افزود: حوزه کشاورزی کشور بیش از ۴ میلیون بهره‌بردار دارد و بالغ‌بر ۲۵ درصد به اقتصاد کشور کمک می‌کند و حدود ۴۵ درصد جمعیت را در خود جای داده و منبع اشتغال بالایی دارد.

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس با تأکید بر لزوم بهره‌مندی از همه ظرفیت‌ها و قابلیت‌های حوزه کشاورزی خاطرنشان کرد: در مجلس شورای اسلامی و کمیسیون کشاورزی در راستای بحث تولید و توسعه صنایع تبدیلی و صادرات قوانین خوبی وضع شده و همواره بر تسهیل در صادرات و ارزآوری این حوزه تأکید شده است.

عسکری اضافه کرد: طرح امنیت غذایی و تولید که متشکل از ۱۵ ماده است با کمک همکاران در کمیسیون تبدیل به قانون شد و با تأیید شورای نگهبان پس از رفع ایرادات گرفته شده توسط مجمع می‌توانیم به رفع مشکلات این حوزه امیدوار بود.

وی خاطرنشان کرد: در شورای قیمت‌گذاری نیز یک حرکت رو به رشدی داشتیم و توانستیم با کمک دولت، وزارت جهاد و دستگاه‌های متولی مطالبات بخش کشاورزی را وصول کنیم و تولیدکنندگان را برای فعالیت باانگیزه کنیم.

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس با بیان اینکه خرید تضمینی و صادرات محصولات کشاورزی در شورای قیمت‌گذاری همواره در دستور کار است گفت: در گذشته شورای قیمت‌گذاری نگاه پایین‌دستی نداشت اما اکنون با مصور کسانی که در کف حوزه کشاورزی کار می‌کنند قیمت‌گذاری صورت می‌پذیرد که هم عقلایی و منطقی است و هم باعث ایجاد انگیزه می‌شود.

عسکری گفت: در حوزه صادرات در بودجه سال جاری و سال گذشته اعتباراتی لحاظ شده است تا صادرکنندگان بتوانند به کشورهای مختلف محصولات خود را بفروشند.

وی با اشاره به اینکه ۵۰۰ میلیون جمعیت پیرامونی کشور به محصولات کشاورزی علاقه‌مندند گفت: ما باید از این ظرفیت موجود استفاده کرده تا مسیر توسعه را هموار کنیم و شرایطی ایجاد کنیم تا صادرکننده و تولیدکننده با خیال راحت کارشان را انجام دهند.

این نماینده مجلس انار را محصول ارزشمندی در سبد میوه‌ای دانست و عنوان کرد: در نخستین جلسه کمیسیون کشاورزی مجلس از استاندار مرکزی و باغداران دعوت می‌شود تا با برگزاری جلسه‌ای مشکلات و کاستی‌های این حوزه بررسی و برای توسعه باغات تصمیمات لازم اتخاذ شود.

عسکری با اشاره به سودمند بودن ارزش‌افزوده این میوه گفت: آنچه برای ما مهم است بحث ارزآوری محصولات کشاورزی به طور خاص محصولات باغی است چراکه محصولات ما سلامت‌محور و ارگانیک بودن و با توجه به حساسیت جوامع جهانی در حوزه سلامت می‌تواند جایگاه خوبی برای خود پیدا کند.

وی با بیان اینکه استفاده بهینه از آب در حوزه کشاورزی جز برنامه‌های جدی کمیسیون کشاورزی مجلس است بیان کرد: با توجه به خشک‌سالی‌های اخیر در کشور اگر طبق برنامه مدون حرکت کنیم می‌توانیم در بحث استفاده از منابع آبی نیز صرفه‌جویی کرده و تولید را افزایش دهیم.

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس با تأکید بر لزوم تولید مطلوب‌تر خاطرنشان کرد: دانش‌بنیان کردن بخش کشاورزی از اهمیت قابل توجهی برخوردار است و با توجه به فضای دانش‌بنیان ۴ درصدی در این بخش لازم است با بهره‌مندی از ظرفیت‌های علمی این مسیر را رو به جلو ببریم.

انتهای پیام

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول