اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  بوشهر

فارس من| منشأ تاربال‌های نفتی همچنان نامعلوم!

رئیس اداره محیط‌ زیست دریایی استان بوشهر با اشاره به عامل این آلودگی گفت: پس از پی‌گیری‌های مستمر منشاء این آلودگی مشخص نشد.

فارس من| منشأ تاربال‌های نفتی همچنان نامعلوم!

به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، آلودگی‌های نفتی یکی از تهدیدهای مهم زیست‌گاه‌های دریایی است که استان بوشهر با توجه به همجواری با خلیج‌فارس با این موضوع دست به گریبان است‌.

در مردادماه سال جاری تاربال‌های نفتی در سواحل جنوب استان بوشهر  مشاهده شدند که مخاطبان فارس‌من با ایجاد کمپین مطالبه‌گری خواستار تکرار نشدن و جلوگیری از این‌‌گونه حوادث شدند. در همین رابطه با رئیس محیط زیست دریایی استان بوشهر گفت‌وگویی داشتیم.

محمد امین طلاب رئیس اداره محیط‌زیست دریایی استان بوشهر در گفتگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: با رصد دقیق ماهواره‌ای در مردادماه امسال آلودگی نفتی یا تاربال‌های نفتی دیده شد.

رئیس اداره محیط‌ زیست دریایی استان بوشهر با اشاره به عامل این آلودگی ادامه داد: پس از پی‌گیری‌های مستمر منشاء این آلودگی مشخص نشد.

وی عنوان کرد: منشاء آلودگی‌های نفتی یا نفت فلات قاره یا خطوط لوله و پایانه‌های نفتی و یا تخلف‌ شناورها می‌باشد.

طلاب در رابطه با شکایت سازمان محیط‌زیست استان بوشهر از دستگاه‌های مربوطه گفت: اگر منشاء آلودگی‌ها مشخص شود و قابل اثبات باشد ما درخواست خسارت و شکایت از مراجعه قضایی خواهیم کرد که نمونه‌های آن نیز موجود است.

این مقام مسؤول در خصوص آسیب‌ تاربال‌های نفتی بیان کرد: قسمتی از آن در دریا حل و رسوب می‌شود و اگر جانوران دریایی در آن قسمت باشند یا فرار می‌کنند و اگر نتوانند از قسمت آلوده شده خارج شوند تلف خواهند شد.

رئیس اداره محیط‌زیست دریایی استان بوشهر اظهار کرد: با پخش شدن آلودگی‌‌های نفتی و رسیدن آن به ساحل، ساحل بسته و شنا ممنوع می‌شود چرا که تاربال‌های نفتی برای بدن انسان بسیار مضر هستند.

طلاب با اشاره به اقدامات انجام شده ابراز کرد: ما با رصد دقیق ماهواره‌ای هرکجا که آلودگی نفتی مشاهده شود سریع اقدام خواهیم کرد و اخطارهایی هم به شرکت‌های نفتی در همین زمینه داده‌ایم که این امر رخ ندهد.

به گزارش فارس، محیط‌ زیست به‌ ویژه محیط‌ زیست دریایی ما و خلیج‌فارس یکی از مهم‌ترین زیست‌گاه‌های جانوران است که اگر با دقت و وسواس خاصی حفاظت نشود ممکن است خسارت‌های جبران‌ناپذیری را در پی داشته باشد.

وزارت نفت نیز باید مسؤولانه وارد عرصه شود و با همکاری بیشتر و مؤثرتر با سازمان محیط‌زیست برای هرچه بهتر و سالم‌ نگه‌داشتن خلیج‌فارس این پهنه‌ گستره‌ آبی که زیست‌گاه جانوران بسیاری است تلاش کند.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول