به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، رضا فتوحی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان در نشست کارگروه آرد و نان خوزستان با گله مندی از تشکیل صفهای طولانی خرید نان مقابل واحدهای نانوایی این استان اظهار کرد: سرانه مصرف آرد به ازای هر نفر در استان خوزستان در سال ۷.۲۸ کیلوگرم است که با توجه به افزایش مصرف نان سنتی باید این سرانه افزایش یابد تا شاهد تشکیل صفهای طولانی در مقابل نانواییها نباشیم.
وی با اشاره به اینکه دو هزار و ۸۸۶ واحد نانوایی به ازای جمعیت چهار میلیون و ۷۰۰ هزار نفری خوزستان وجود دارد، افزود: سرانه آرد مصرفی خوزستان باید افزایش پیدا کند.
معاون اقتصادی استاندار خوزستان با تاکید بر ساماندهی و یکسان سازی آرد یارانهای و آرد آزاد گفت: با افزایش سهمیه آرد خوزستان و اختصاص گندم هر استان به همان استان و تعلق گرفتن گندم وارداتی به استانهایی که تولید گندم ندارند میتوان توزیع گندم را در کشور ساماندهی کرد.
پایان پیام/