اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  خراسان رضوی

بحران هویت مسئله مهم نوجوانان امروز است

مسئول نوجوانان کانون فرهنگی تبلیغی شاخه طوبی در نیشابور گفت: بحران هویت مسئله مهم نوجوانان امروز است.

بحران هویت مسئله مهم نوجوانان امروز است

زهرا کمالی در گفتگو با خبرنگار فارس در نیشابور اظهار کرد: بحران هویت مسئله مهم نوجوانان امروز است و به همین دلیل مورد سوءاستفاده قرار می‌گیرند.حال می‌خواهد این سوء‌استفاده در فضای مجازیاتفاق بیفتد یا در فضای حقیقی.

مسئول نوجوانان کانون فرهنگی تبلیغی شاخه طوبی نیشابور با بیان این که کار دشمن دشمنی است اما ما نتوانستیم مسئله بحران هویت را حل کنیم، تشریح کرد: نوجوانی که احساس کرامت نفس کند، هرگز تهاجم فرهنگی و بمباران مجازی بر او اثر ندارد. از این رو باید نوجوان را تکریم و به او اعتماد کنیم .

کمالی با ذکر این مطلب که یکی از راه‌های اصلی حل بحران هویت و بی‌هدفی، مسئولیت دادن به نوجوان و شخصیت‌بخشی به اوست، افزود: ما به جوان و نوجوان مثل یک مشکل نگاه می‌کنیم. درصورتیکه آنها فرصت و حلال مشکلات و مسائل هستند. چطور دیروز در زمان جنگ به همین نوجوانان و جوانان اعتماد کردیم؟ اما امروز اعتماد نکرده و خودمان برای آنها تصمیم‌گیری می‌کنیم.

وی تاکید کرد: نوجوانان نسل امروز بسیار پرسشگرو توانمند هستند اما متاسفانه از کمبود آگاهی رنج می‌برند زیرا ما روش تفکر و خردورزی را به درستی به آنها نیاموخته‌ایم. از این رو نوجوانان فرصت تفکر عمیق را نه در محیط خانواده، نه در مدرسه و نه از رسانه ملی بدست نیاوردند.

کمالی با اشاره به این که نگاه مقام معظم رهبری به دهه هشتادی‌ها این است که این انقلاب را دهه هشتادی‌ها به قله می‌رسانند نه دهه شصتی‌ها و نه پنجاهی‌ها، این پرسش را مطرح کرد که نگاه و تفکر ما به جوان دهه هشتادی همانند تفکر و نگاه رهبری است؟ نوجوانی سنی پر از انرژی و توانایی است. اما ما نه مسئولیت به او می‌دهیم، نه برای بروز توانایی‌ها و ایجاد حس مفید بودن مکان سالمی را برای او در نظر گرفته‌ایم .

وی در ادامه با ذکر این نکته که دختر نوجوان امروز از یک سو درگیر بحران هویت، مقام و منزلت زن و مسئله آزادی است و از سویی دیگر احساس تبعیض بین دختران و پسران دارد، اذعان کرد: سن نوجوان سن رفاقت با همسالان است. همچنین او نیاز دارد که ساعاتی را در مکانی امن و سالم با دوستانش بگذراند. اما در نیشابور و بیشتر شهرهای کشور چنین مکانی برای نوجوان دختران در نظر گرفته نشده است. همچنین در جامعه ما پسران از آزادی‌هایی برخوردار هستند که همان مسائل برای دختران محدود است از این رو یکی از راه حل‌های آن، وجود پارک بانوان درخور دختران است.

کمالی خاطر نشان کرد: اسلام تنها دینی است که بیشترین تکریم به دختران را دارد و بعد از انقلاب شاهد اتفاقات شگرفی در زمینه ورزش، تحصیل، سلامت و رشد زنان هستیم اما تا آرمان اصلی رهبر انقلاب فاصله زیاد است. رهبر انقلاب از زنان به عنوان رهبران اجتماعی نام برده است اما نگاه مسئولان و سیاست‌گذاران فرهنگی این‌گونه نیست.

وی عنوان کرد: فاصله ما از اسلام ناب و بیانات رهبر انقلاب، ضربه‌های زیادی به جریان پاک و مترقی انقلاب در افکار عمومی دنیا زده است. زیرا هنوز تصمیم‌گیری‌ها و سیاست‌گذاری‌ها مردانه است و هویت‌بخشی به دختران و زنان نادیده گرفته شده است.

کمالی تصریح کرد: مدت‌ها پیش رهبر انقلاب فرمودند فلسفه برای کودک را جدی بگیرید البته نه به معنی استفاده از کلمات قلمبه، اما به معنی اینکه یاد بگیرد به یک مسئله از زوایای گوناگون نگاه کند، اطلاعات جمع‌آوری کند و ... این مهم برای نوجوان نیز حائز اهمیت است. بیشتر کسانی که با فریب به اغتشاشگران پیوستند. نمی‌توانستد در مورد یک مسله تفحص و بررسی کنند و سره را از ناسره تشخیص دهند و این نشان دهنده عملکرد ناقص همه ماست.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول