اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  سمنان

میزان سن‌زدگی غلات استان سمنان کاهش یافت

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: در سال‌های اخیر غلات استان سمنان کمترین میزان سن‌زدگی را داشته است.

میزان سن‌زدگی غلات استان سمنان کاهش یافت

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، محمدرضا قاسمی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان عصر امروز در همایش نانوایان سمنانی با اشاره به اهمیت و جایگاه نان در سفره مردم، اظهار کرد: نان به‌عنوان قوت غالب و غذای اصلی است و تقدس خاصی دارد.

وی با بیان اینکه نان سهم ویژه‌ای در سبد غذایی خانوار ایرانی دارد، تصریح کرد: ارزش غذایی نان می‌تواند بسیار مهم باشد و افزایش کیفیت نان ضروری است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به جهش قابل‌توجه در خرید تضمینی گندم در سال جاری اضافه کرد: با این وجود، برای تأمین آرد موردنیاز نانوایی‌های سنتی به واردات گندم از خارج کشور نیازمندیم.

قاسمی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته برای خودکفایی تولید گندم در کشور گفت: امیدواریم بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده در سال زراعی جدید، شاهد خودکفایی در زمینه تأمین گندم موردنیاز برای استفاده در نانوایی‌های کشور باشیم.

وی با اشاره به خرید ۶۴ هزار تنی گندم در استان سمنان گفت: میزان خرید تضمینی گندم در این استان امسال ۵۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه نان باکیفیت به‌مراتب ضایعات کمتری خواهد داشت، تصریح کرد: هر چقدر روی کیفی‌سازی و افزایش کیفیت نان اقدامات مؤثرتری داشته باشیم؛ کاهش وابستگی به واردات گندم خواهیم داشت.

قاسمی با تأکید بر اینکه نان در سلامت مصرف‌کننده نقش دارد و ارزش و اهمیت نان در سلامت و بهداشت مؤثر است، تصریح کرد: طرح از «مزرعه تا سفره» را به‌صورت جدی دنبال می‌کنیم.

وی بیان کرد: شناسایی و انتخاب ارقام مناسب برای کشت گندم که ارزش غذایی و درصد پروتئین مناسبی داشته باشد، بسیار حائز اهمیت بوده و این مهم در دستور کار است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان از تغذیه خاک به‌عنوان دیگر فاکتور و عامل مهم برای ارتقای عملکرد و کیفیت نان و آرد نام برد و گفت: مبارزه با آفات به‌ویژه سن غلات با هدف افزایش کیفیت گندم در استان سمنان به‌صورت جدی دنبال می‌شود.

قاسمی عنوان کرد: آمار و ارقام نشان می‌دهد که در سال‌های اخیر کمترین میزان سن‌زدگی را در غلات استان سمنان داشتیم.

وی اضافه کرد: کیفی‌سازی در بخش‌های حمل و نگهداری گندم در سیلوها قبل از آسیاب شدن نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه بخشی از کیفیت نان مربوط به فرآیند به‌عمل‌آوری خمیر است، افزود: آموزش نیروی انسانی و استفاده از تجهیزات مناسب در نانوایی‌ها می‌تواند به این مهم کمک کند.

قاسمی درباره اجرای طرح شبکه هوشمند توزیع نان نیز گفت: این طرح به‌خوبی در استان سمنان اجرا شد و این استان در این زمینه پیشگام بوده است.

انتهای پیام/2568/س/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول