اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت

فارس من| راه سخت رقیب اینستاگرام با کاربرانی که به پلتفرمی در اندازه جهانی عادت کرده‌اند

سردبیر فارس من می‌گوید: برای تولیدکننده حضور در پلتفرم بومی بهتر از پلتفرم خارجی است؛ برای مثال آپلود در اینستا کندتر از پلتفرم داخلی است و هزینه استفاده هم 2 برابر است؛ البته پلتفرمی که قصد رقابت با خارجی را دارد باید نیاز کاربرانی که به پلتفرم جهانی عادت کرده‌اند را پاسخ دهد.

فارس من| راه سخت رقیب اینستاگرام با کاربرانی که به پلتفرمی در اندازه جهانی عادت کرده‌اند

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس، برخی از کاربران سامانه فارس من با ثبت سوژه در این سامانه به محدود شدن دسترسی به شبکه اجتماعی اینستاگرام و پیام رسان واتس آپ واکنش نشان داده اند.

اغلب آنها در توضیح مطالبه خود درباره اینستاگرام به کسب و کارهای موجود در این شبکه اجتماعی اشاره می کنند.

سردبیر یکی از این سوژه های سامانه فارس من توضیح داد:‌ در کشورهای دیگر می بینیم که وقتی تخلفی از سوی دارندگان صفحات مجازی دیده می شود، حتی اگر رئیس جمهوری آمریکا باشد، اکانت یا صفحه او بسته می شود و شبکه برای دیگران مسدود نمی شود، در ایران هم باید این کار را انجام دهیم.

در این باره بخوانید: اینستاگرام صفحه کانیهوست را محدود کرد

وی در پاسخ به این سوال که آیا این شبکه به انتظار ایران برای بستن اکانت یا صفحه ای پاسخ می دهد که امکان اجرای این ایده در ایران وجود داشته باشد؟ گفت: تجربه نشان داده که بارها شاهد بسته شدن صفحات برخی متخلفان در کشور بوده ایم. برای مثال برخوردهای متعددی با دارندگان صفحات فروش مشروبات الکی و سلاح در اینستاگرام انجام شده است.

در این باره ببنید: سخنگوی دولت: شاهد استانداردهای دوگانه در اینستاگرام هستیم

سردبیر این سوژه که تولیدکننده محتوا در اینستاگرام است، یادآوری کرد: به دلیل قابلیت های مطلوب پیام رسان ایرانی بله در این پیام رسان هم حضور دارد.

وی ادامه داد: برای تولیدکننده داخلی حضور در پلتفرم داخلی بهتر از پلتفرم خارجی است؛ زیرا برای مثال آپلود در اینستاگرام بسیار زمان بر تر از شبکه های داخلی است و علاوه بر این هزینه پهنای باند پلتفرم داخلی نصف پلتفرم خارجی است؛ اما باید پلتفرم داخلی نزدیک به پلتفرم خارجی باشد زیرا کاربران به قابلیت های پلتفرمی در اندازه جهانی عادت کرده اند.

وی گفت: به عبارت دیگر، پلتفرمی که قصد رقابت با نمونه خارجی را دارد باید نیاز کاربرانی که به پلتفرم جهانی عادت کردند را پاسخ دهد.

یکی دیگران از سردبیران سوژه های مرتبط با این موضوع، پیشنهاد کرده که پلتفرمی شبیه به اینستاگرام راه اندازی شود و امکان ورود افراد خارجی هم در این پلتفرم فراهم باشد.

پیش از این، یکی از مشکلات پیام رسان های ایرانی این بود که عضویت فقط برای ایرانی ها ممکن بود زیرا کد تایید فقط روی سیم کارت های ایران ارسال می شد.

پایان پیام/ ت 6

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول