اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

فرهنگ  /  مسجد و هیئت

فارس من| تجربه برگزاری 65 هفته سخنرانی خیابانی/ مردم از کدام سخنرانان استقبال کردند؟

مسئول برگزاری «رویداد با این ستاره‌ها» گفت: در مراکزی مانند دانشگاه‌ها به جای برگزاری مراسم عزاداری یا جشن در مناسبت‌ها مانند مجالس هیأت، باید فضای سخنرانی پرسش و پاسخی را فراهم کرد.

فارس من|  تجربه برگزاری 65 هفته سخنرانی خیابانی/ مردم از کدام سخنرانان استقبال کردند؟

به گزارش خبرنگار حوزه مسجد و هیأت خبرگزاری فارس، یکی از مخاطبان خبرگزاری فارس با ثبت مطالبه‌ای در سامانه تعاملی فارس من با عنوان «لزوم سخنرانی‌های خیابانی برای آگاهی دینی و اجتماعی جوانان» آورده است: بر خودم واجب دانستم که بگویم بیاییم راهکار اساسی برای حل مشکل اجتماعی مثل مسئله حجاب کنیم؛ یعنی با ایجاد سخنرانی‌های خیابانی در مراکز مورد قبول با دعوت از استادان و روانشناسان و افراد آگاه برای سخنرانی بتوانیم جوانان ایران عزیزمان را از هجمه رسانه‌ای دور کنیم. هم برای جوانان آگاهی کسب می‌شود و هم اسلام برای همه ثابت می‌شود.

تجربه برگزاری ۶۵ هفته سخنرانی خیابانی

یکی از برنامه‌هایی که مدت‌هاست با همین رویه در بهشت زهرا تهران برپا می‌شود، رویداد «با این ستاره‌هاست» که هر هفته با رویکرد یاد کردن از شهدا و دوران دفاع مقدس و همچنین مناجات‌خوانی، سخنرانان مختلفی را دعوت می‌کند تا برای جمع حاضر به تبیین بپردازند.

سیدمهدی امیری، مدیرعامل مرکز هنری رسانه‌ای عهد و مسئول برگزاری «رویداد با این ستاره‌ها» در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس با اشاره به تجربه برگزاری ۶۵ هفته برگزاری این رویداد به عنوان یک سخنرانی خیابانی اظهار داشت: رویکرد این برنامه ذکر خاطرات شهدا و مناجات است، اما برای سخنرانی راویان دفاع مقدس، مسئولین کشور، رزمندگان دفاع مقدس، رزمندگان مدافع حرم، استاد دانشگاه و روانشناس دعوت کردیم تا علاوه بر پرداختن به دوران دفاع مقدس، در سخنرانی ۴۵ دقیقه خود موضوعات مختلف روز و تبیین هم داشته باشند.

سخنرانانی که مردم بیش‌تر پسندیدند؟

وی گفت: در این ۶۵ هفته، ۷۰ درصد دفاع مقدسی، ۲۰ درصد مدافع حرم و ۱۰ درصد افرادی مانند علیرضا زاکانی، سید امیرحسین قاضی‌زاده، سردار کوثری، دکتر انوشه، سیدجواد هاشمی، و ... بودند که بسیاری از مردم با این سخنرانان ارتباط بیشتری برقرار کردند.

 

برشی از سخنرانی سیدمحمود انوشه در بهشت زهرا

امیری تصریح کرد: براساس تجربه برگزاری این مراسم، مردم این روزها به دنبال شنیدن مطالبی هستند که تاکنون نشنیده‌اند.

منبر سخنرانی جلسات هیأت در دانشگاه‌ها باید پرسش و پاسخی باشد

مدیرعامل مرکز هنری رسانه‌ای عهد گفت: در مراکزی مانند دانشگاه‌ها به جای برگزاری مراسم عزاداری یا جشن در مناسبت‌ها مانند مجالس هیأت، باید فضای سخنرانی پرسش و پاسخی را فراهم کرد. به طور مثال در ایام محرم در دانشگاه تهران نباید هیأت مرسوم برگزار کرد، بلکه باید سخنرانانی دعوت کرد تا دانشجویان جلسه مباحثه و پرسش و پاسخ برخورد کنند.

وی افزود: این جلسات در دانشگاه‌ها، بوستان‌ها و مصلی می‌تواند برگزار شود و با قرار دادن تریبون و تبلیغات بسیار مردم را جمع کرد. در این جلسه باید سوالات مردم در یک موضوع توسط سخنران پاسخ داده شود.

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول