اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  شرق آسیا و اقیانوسیه

ارتقاء ناوگان «اف-16» تایوان در بحبوحه مانورهای جت‌های چین

همزمان با نمایش نسبتا ضعیف تایوان در تقابل هوایی با چین، نیروی هوایی این کشور قصدِ ارتقاء ناوگان جنگنده‌های اف-16 خود را دارد.

ارتقاء ناوگان «اف-16» تایوان در بحبوحه مانورهای جت‌های چین

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، نیروی هوایی تایوان روز دوشنبه اعلام کرد که ارتقای جنگنده‌های «اف-۱۶» خود را در سال جاری انجام خواهد داد.

به نوشته وبگاه «فوکوس تایوان» قرار است تمام ۱۴۰ فروند جنگنده اف-۱۶ ای و بی تایوان از نظر سامانه اویونیک، راداری و کلاه ایمنی ارتقا یابند.

به گفته نیروی هوایی تایوان، قرار است جنگنده‌های اف-۱۶ تایوان  با موشک‌های هوا به سطح «ای جی ام ۸۸»  و موشک‌های ضد کشتی «ای جی ام ۸۴» تجهیز شوند.

این در حالی است که آمریکا در ارسال سلاح‌های سفارش داده  شده تایوان تاخیر داشته است. تایوان همچنین ۶۶ جنگنده جدید اف-۱۶ وی از ایالات متحده خریداری کرده و انتظار می‌رود تحویل آن‌ها  سال ۲۰۲۳ آغاز شود.

این در حالی است که به نظر میر‌سد نیروی هوایی تایوان از ضعف‌های محسوس رنج می‌برد به طوریکه طی ماه‌های اخیر در چند مورد جنگنده‌های این کشور سقوط کردند. ابین موارد نگرانی‌هایی را در مورد آمادگی رزمی نیروهای مسلح جزیره ایجاد کرده است.

یک خلبان تایوانی جنگنده «اف-۱۶» ماه ژانویه هنگامی که جنگنده وی در سواحل غربی تایوان سقوط کرد، کشته شد، در حالیکه خلبان دیگری پس از سقوط جنگنده «میراژ-۲۰۰۰» خود در ماه مارس، جان سالم به در برد.

تایوان با چین در هفته‌ای اخیر به شدت دچار تنش شد و هر لحظه بیم حمله چین به تایوان می‌‌رفت .هم اینک نیز جنگنده‌های چین به طور مرتب با پرواز در اطراف جزیره قدرت خود را به رخ تایوان می‌‌کشند.

 

 یک وبگاه آمریکایی روز یکشنبه با تمرکز بر نیروی هوایی چین نوشت، نیروی هوایی چین به دنبال ساخت هواپیماهای رادارگریز جدید است که قادرند به اهداف آمریکا در ژاپن، گوام و فیلیپین حمله کنند.

 در بخش‌هایی از این گزارش امده است، چین  برنامه ساخت هواپیمای  «جی اچ ایکس ایکس» که یک بمب افکن رادارگریز است  را دارد. جی اچ ایکس ایکس، یک جنگنده، بمب افکن تاکتیکی فراصوت و رادارگریز است. پنتاگون حدس می‌زند که می‌تواند سرعت بسیار بیشتری برای استفاده علیه دشمنان منطقه‌ای برای کمک به دفاع از ادعاهای ارضی چین در دریای چین شرقی و جنوبی داشته باشد (جزئیات بیشتر).

انتهای پیام/ص

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول