اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  دانشگاه

پارک‌ها به سمت ایجاد پردیس مشترک بروند/تسهیلات برای استخدام در پارک‌ها

معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اعلام کرد: بر اساس آیین نامه حمایت از تولید دانش بنیان و اشتغال‌آفرین اجازه استخدام ۳۰۰ نیرو برای پارکهای علم و فناوری داده شده و کارمندان پارک مشمول معافیت مالیاتی می‌شوند.

پارک‌ها به سمت ایجاد پردیس مشترک بروند/تسهیلات برای استخدام در پارک‌ها

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، علی خیرالدین معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در مراسم تکریم و معارفه رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر، این پارک را از پارک‌های نوپای کشور دانست که مجوز آن در خرداد ماه سال ۱۴۰۰ از سوی شورای گسترش صادر شد.
خیرالدین با اشاره به دستاوردهای دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حوزه‌های مختلف چون هوافضا و ساخت پلتفرم هواپیمای ۷۲ نفره، گفت: در حال حاضر ۳۰ شرکت دانش‌بنیان در پارک دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانش بنیان هستند که این تعداد باید اضافه شود.
وی گفت: روسای پارک‌ها، پارکبان نیستند و وظیفه آنها این است که بخش خصوصی را وارد حوزه توسعه فناوری کنند و با به کارگیری پتانسیل‌های بکر ، پردیس‌های مشترک تاسیس کنند.
خیرالدین با اشاره به ایجاد پردیس‌های علم ‌و فناوری مشترک در دانشگاه‌ها یادآور شد: پیشنهاد می‌شود پارک دانشگاه صنعتی امیرکبیر با همکاری یکی از پژوهشگاه ها اقدام به راه اندازی پردیس های مشترک کند.
معاون فناوری وزیر علوم اظهار کرد: طبق ماده ۱۴ قانون جهش تولید دانش بنیان به دانشگاه ها و پارک های علم و فناوری اجازه داده شده است سازمان های توسعه و سرمایه گذاری راه اندازی کنند.
خیرالدین، با تاکید بر اینکه تشکیلات پارک‌ها باید مورد توجه قرار گیرد، یادآور شد: اینکه پارک‌ها ذیل ریاست دانشگاه باشند یا معاونت پژوهش و فناوری، در اختیار دانشگاه ها است؛ ولی انتظار داریم پارک‌ها در حد معاون دانشگاه‌ها دیده شوند.
معاون وزیر علوم با اشاره به پهنه های نوآوری افزود: ایجاد چنین پهنه هایی در اطراف دانشگاه صنعتی امیرکبیر با توجه به زیست بوم آن شدنی است.
وی با اشاره به تدوین دو آیین نامه قانون جهش تولید دانش بنیان گفت: یکی از آن آیین نامه حمایت از تولید دانش بنیان و اشتغال‌آفرین است که طبق آن اجازه استخدام ۳۰۰ نیرو برای پارکها داده شده و کارمندان پارک مشمول معافیت مالیاتی می‌شوند، دومین آیین نامه قانون جهش دانش بنیان است.

 سید حسن قدسی پور نیز در این مراسم گفت: جمهوری اسلامی ایران تقریبا از دهه 80 بر روی توسعه تبدیل ایده به محصول و ایجاد سازمان هایی که بتوانند در این زمینه فعال باشند، به صورت جدی وارد شد ضمن آنکه سرمایه گذاری های جدی در این حوزه داشته است.
وی افزود: در ابتدا تصور بر این بود که اگر فردی اختراع داشت و موفق به فروش آن شده باشد، حمایتی برای حفظ و نگهداری این دستاوردها صورت نمی گرفت ولی این رویکرد شکست خورد و بسیاری از کشورها به سمت ایجاد سازمان هایی برای حمایت از ایده ها و محصولات رفتند و ایران نیز یکی از کشورهای پیشرو در این حوزه است و پرونده خوبی در این حوزه دارد.
قدسی پور، ایجاد پارک های علم و فناوری در اکثر دانشگاه ها و استان های کشور را از جمله موفقیت کشور در توسعه سازمان های حمایتی در حوزه فناوری در کشور عنوان کرد و یادآور شد: در دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حال حاضر 320 شرکت و واحد فناور مشغول به فعالیت هستند ضمن آنکه صندوق پژوهش و فناوری این دانشگاه راه اندازی شده است.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول